26 Nisan 2024 Cuma

YALVAÇ BELEDİYESİNDEN HUMMALI ÇALIŞMA

YALVAÇ BELEDİYESİNDEN HUMMALI ÇALIŞMA

Isparta

İlkbaharın gelmesiyle birlikte Yalvaç Belediyesi, kent merkezinde çalışmalara hız verdi. Bir yandan peyzaj çalışmaları yapılırken, diğer yandan kavşak, refüj, park alanları ve yol kenarlarındaki otlar biçiliyor.

Belediyeden yapılan açıklamada ise; "Peyzaj çalışmalarımız başladı. Çiçeklerimiz açtı. Yalvaç'ı yaza hazırlıyoruz. Tedbirlere uymaya devam ettiğimiz sürece bu günler geçecek. Sağlıklı olalım da ömrümüzden eksilen sadece bir bahar olsun. Yazın tadını hep birlikte çıkaracağız inşallah. Kavşak, refüj, park alanları ve yol kenarlarındaki otlar biçiliyor. Yalvaç yaza hazırlanıyor Bordürlerimiz, park alanlarımız, yaya geçitlerimiz boyanıyor. Yalvaç yaza hazırlanıyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Fikri Hür

08 Haziran 2020 Pazartesi 14:34

ekmek yok çiçek yiyin, ev yok boyadığımız süslediğimiz parklarda yatın :D

Bir Vatandaşşş

02 Mayıs 2020 Cumartesi 04:15

Sayın başkanıma güzel çalışmalar için teşekkürlerimizi iletiyorum. Bundan daha önce şu yollarımızı bir elden geçirse? Çiçek böcek elbette yapılacak işler ver 4 tane bayan ilgilensinler. Ama daha önceliğimiz yollar değil mi? Hükümet konağının önü parkenin önüne asfalt atılmış durumda bu belediyenin itibarı için hoş bir durummudur? Dışarıdan gelen insanlar ilçemiz hakkında nasıl yorumlar yapıyor bunu duymuyor sanırım. Makinemiz var fabrikamız var bir önce harekete geçilmeli.

Yalvaçlı Muallim

01 Mayıs 2020 Cuma 22:09

Ah..... Sahipsiz Yalvaç'lım artık çiçekle böcekleevine gönderilen 4 hurma 2 küçük kolonya ilekandırılıp, avutuluyorsun Bunu sen istedin.

Mert

01 Mayıs 2020 Cuma 14:57

Başka bisey yok mu yalvaç.

Cesars

01 Mayıs 2020 Cuma 14:40

Yalvaç. Belediye başkanı vaatleri gençlik merkezi projesi battı çıktı yapılacak hastaneye yaşlı vatandaşlar için asansör projesi 600 konut projesi yapılan iş ne peki çiçek dikmek su alt yapı alarm veriyor bunlarla uğraşan yok dertleri makyaj vatandaş diyecek çalışıyor vaatlerin hiç biri olmadı bazı açlar 2 kilo kurtlu makarnaya oy verdi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR