28 Mart 2024 Perşembe

YALVAÇ HAYVAN PAZARI 2021 YILINDA YAPILACAK

YALVAÇ HAYVAN PAZARI 2021 YILINDA YAPILACAK

Isparta

Başkan Tütüncü: Yeni hayvan pazarı salgın nedeniyle 2021 yılında yapılacak

Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, kente yapılması planlanan Yeni Hayvan Pazarı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Salgın nedeniyle hayvan pazarının bu yıl yapılamadığını belirten Başkan Tütüncü, yeni hayvan pazarının 2020 yılı bahar aylarında yapılacağını söyledi.

Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, kente yapılması planlanan Yeni Hayvan Pazarı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Salgın nedeniyle hayvan pazarının bu yıl yapılamadığını belirten Başkan Tütüncü, yeni hayvan pazarının 2020 yılı bahar aylarında yapılacağını söyledi.

Projelerimizden hem arsa üretebilmek adına eski hayvan pazarımızın da bulunduğu alanı toplu konut alanı yapma yönünde bir çalışmamız var kamulaştırması bizim dönemimizde benden önce kısmen başlayan kamulaştırma ve devam eden yerlerin kamulaştırması ve projelendirmesi bitti ihale aşamasında koronavirüs nedeniyle gelirlerimizin azalması sebebiyle hayvan pazarımızı bu kurban bayramında halkımıza hediye edemedik ama 2021 yılının bahar aylarında yeni hertürlü hijyenin sağlandığı her türlü ruhsata haiz bir hayvan pazarını yalvaç halkımıza müjdelemek isterim.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Madur yalvac

19 Temmuz 2020 Pazar 23:26

Hayvan Pazarı tamam da ucuz konut yapacaktı ses yok.milletin duygularıyla oynamayın yazık çok yazık bu millet ucuz ev vaadiyle oy verdi.

Yalvaçlı

19 Temmuz 2020 Pazar 19:02

Yalvaçta belediye başkanı varmı ki ? Ama akpartinin beceriksizliği yüzünden yine kazandı.

Cesars

19 Temmuz 2020 Pazar 11:48

Hangi vaadi ni gerçekleştirdi. Alt yapı yenilenecek ****ı bile değil alt geçit yapıcaktı yapmadı hastaneye asansör yapılmadı konut zaten yalan dolan TOKİ’ye arazi göster yapsın mütahit kankileri kızar. Yollar köstebek yuvası ne yaptı geriye gittik halada gidiyoruz üniversiteye öğrenci gelmez bölümler gitti bu adamı seçmek astın hatası bazı eşi dostu müteahhit akrabalarını işe aldı zaten kendisi Başkan değil bence belediye başkanını bütün Yalvaç biliyor müteahhit ler yola terk bile yapmıyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR