29 Mart 2024 Cuma

YALVAÇ'A MÜJDE: İNŞAATA BAŞLANILDI

YALVAÇ'A MÜJDE: İNŞAATA BAŞLANILDI

Isparta

Yalvaçta Pelitaltı Spor Alanı ve Sosyal Tesis inşaatı başlıyor. Ağustos ayında 3 milyon 131 bin liraya ihale edilen modern tesisin yüklenici firmaya yer teslimi bugün yapılacak. 1600 metrekare kapalı alana sahip olacak olan tesisin inşaatı 8 ay gibi kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak.

Konu hakkında açıklamada bulunan Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, tüm belediye personeli ile birlikte dayanışma içerisinde yalvaç halkının yaşam kalitesini yükseltmek için çalıştıklarını söyledi.

GENÇLER VE AİLELER İÇİN MODERN BİR TESİS OLACAK

Gençleri sosyal medya ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için Pelitaltı Bölgesinde çok amaçlı modern bir spor tesisi inşaatına başladıklarını ifade eden Başkan Tütüncü; “1600 metrekare kapalı alana sahip olacak tesiste kapalı halı saha, fitness salonu, sosyal tesis ve açık çim futbol sahası bulunacak. Gençler spor yaparken aileler de sosyal etkinliklerini rahat bir ortamda yapabilecekler. Yalvaç artık bir üniversite şehri oldu. İlçemizde binlerce genç mevcut. İnşa edeceğimiz çok amaçlı sosyal tesiste gençlerimiz serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirecek. Aynı zamanda bilgi ve beceri sahibi olmaları sağlanacak” dedi.

BORÇLANMADAN ÖZ KAYNAKLA YAPILCAK

Yalvaçta Pelitaltı Spor Alanı ve Sosyal Tesis inşaatının tamamen Yalvaç Belediyesinin bütçe imkanlarıyla yapılacağına dikkat çeken Başkan Tütüncü; “Modern çok amaçlı tesisimizi tamamen belediyemizin öz kaynaklarıyla yapacağız. Ne bir kuruş kredi, nede farklı bir borçlanma yapmadan tamamen belediyemizin kendi bütçe imkanlarıyla inşa edeceğiz. Birçok belediye borçlanma yoluyla hizmet sunarken biz pandemi sürecinde vatandaşlarımızı maddi ve manevi olarak her alanda destekledik. İçme suyu parası başta olmak üzere birçok kalemde 2020 yılı boyunca halkımızı serbest bıraktık. İmkanı olan belediyeye borcunu ödedi, olmayan ise 2021 yılında ne zaman imkanı düzelirse o zaman ödeyecek dedik. Aynı zamanda halkımıza hizmeti de aksatmadan sunduk” diye konuştu.  


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

22 Eylül 2020 Salı 13:16

4982 sayılı Bilgi Edinme Kanuna göre Belediye başkanlığına yazılı dilekçe vererek pek çok konuda merak ettiğiniz sorulara cevap ala bilirsiniz.

Müjdeler olsun

22 Eylül 2020 Salı 11:07

Toplu konut yapamayacaksanız bari Toki yi çağırın onlar yapsın..

Yalvaçlı

22 Eylül 2020 Salı 05:09

Alt yapı durmadan patlıyor alt yapıyı yap diyoruz adam parayı nereye harcıyor zaten çim saha var kapalı trübünü kapalı spor salonu zaten var onun yanında kime para kazandırıyorsun ne oldu toplu konut belediye başkanı değil halka zulümdün gerçi belediye başkanı kim herkes biliyor seçimde söylediklerinin yarısını yap diyecem yapamazsın

Mustafa musa AKBAŞ ylvc

21 Eylül 2020 Pazartesi 20:00

YALVAC DE BÖYLE KALICI VE BAKİ BİR HİZMETLE ANILMAK ÇOK GÜZEL GURURLU MUTLU OLSA GEREK SİZİ VE EKİP ARKADAŞLARINIZI TEBRİK EDERİZ. BELEDİYE BAŞKANLARI GELDİ GİTTİ GÖZ ÖNÜNDE KALICI HİZMET SUNAN KARŞILIKSIZ VARMİ TABİ BUNU SİZİ EKİBİNİZE BAŞARACAK TEBRİK

Dr

21 Eylül 2020 Pazartesi 19:05

Yalvaç dh başhekimi napıyor? Boş işlerin adamı

ADI BAHTİYAR

21 Eylül 2020 Pazartesi 15:33

SAYIN BAŞKAN TOPLU KONUT PROJENİZ NE DURUMDA. DİLEKÇE TOPLADINIZ İNSANLARDAN HALA BİR SOMUT ADIM YOK.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR