19 Mart 2024 Salı

YALVAÇ'TA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

YALVAÇ'TA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

Isparta

Yalvaç Kaymakamlığı tarafından açıklanan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında bugün akşam Milli Birlik Yürüyüşü gerçekleştirilecek.

Program kapsamında hafta boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştirilen darbe girişimine karşı, dün akşam saatlerinde konvoy düzenlenmişti. Bugün de ilk olarak saat 10.00’da protokol tarafından ilçe merkezindeki şehit kabirlerinin ziyareti gerçekleştirildi. Daha sonra, 13.30’da Devlethan Camii’nde şehitlerimizin aziz ruhuna mevlid-i şerif okutulması ve akabinde ikram gerçekleştirilecek.

Etkinliklerin akşam bölümünde ise, ilk olarak saat 20.00’de Milli Birlik Yürüyüşü yapılacak. Açıklamaya göre, yürüyüş Askerlik Şubesi önündeki Şehitler Parkı’ndan başlayarak Çınaraltı’nda sona erecek. Çınaraltı Meydanı’nda da anma programı gerçekleştirilecek. Programda sırasıyla saygı duruşu, İstiklal Marşı, Kuran-ı Kerim Tilaveti, Sinevizyon Gösterisi, Mehteran Gösterisi, ilahiler ve şiirlerin okunması bulunuyor. Son olarak 00.13’te sela okunarak demokrasi nöbeti tutulacak.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR