25 Nisan 2024 Perşembe

YALVAÇ'TA KORONAVİRÜS ALARMI

YALVAÇ'TA KORONAVİRÜS ALARMI

Isparta

Koronavirüs vakaları gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Isparta’da vakaların artış gösterdiği yerlerden biri de Yalvaç ilçesi. İlçenin bazı köylerinde halen karantinalar devam ediyor. Konu ile ilgili Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü önemli açıklamalarda bulundu. Kentte koronavirüs çemberinin daraldığını belirten Başkan Tütüncü, alınan tedbirleri bir kez daha hatırlattı. 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yalvaclı

26 Ekim 2020 Pazartesi 19:42

Arkadaslar bılım kurulu olsun sayın saglık bakanı olsun maske mesafe ve dezenfektene uyalım dıyorlar bıldıgınız bırsey varsa acıklayın bızde uyalım saygılarımla

haylaz

26 Ekim 2020 Pazartesi 14:40

her zaman söylerim. korku müslümanıyız. cezalar yeterice olmalı. denetimler gerçek denetim olmalı. yoksa kapanıp kalacağız.duyarsız insanlar ne söylersen boş illaki korku olacak.maske çene altında polisi görünce nizami..

Spartalı3210

26 Ekim 2020 Pazartesi 13:24

ABD. CDC. SAGLIK MERKEZİ GEÇENLERDE BİR RAPOR YAYINLAMIŞ CORONAYA YAKALANLARIN Yüzde.74 ü MASKE KULANANLAR İNSAN OLDUGU ORTAYA ÇIKMIŞ RESMEN ŞOK OLDUM HAYRET ETTİM DONDUM KALDIM YEMİNLE BİZ NE TAKMIŞIZ 8 AYDIR BÖYLE KORUNACAGIZ GÜYA VİRÜSTEN DİYE..

Yalvaçlı

26 Ekim 2020 Pazartesi 08:36

Yalvaç Alla emanet,gidiyor mhedef-i mechulüne.

vatandaşın biri

26 Ekim 2020 Pazartesi 01:33

muşambacı ali bey.....bunu burda defalarca yazdım pazarcılarda öyle bi liralık maskeye para vermiyorlar umursuzlar bişeolmazcılar defalarca sötledim zabitalara cuma pazarında degişen bişer yok laf olsun diye maske ve bilhassa pazarcı kadınlarda maske pislik içinde böyle insanlarla mücadele ediliyor işte ve içtikleri suyun kalanını maydonoz ve ıspanaga döküyorlar yazmaktan zabıtalara söylemekten usandım artık ve tek kaşıkla herkese kaymak yediriyor kadın

Muşambacı Ali

25 Ekim 2020 Pazar 23:06

Duyarsız toplumla mesafe kat etmek çok zor. Bazı insanları görüyoruz taktığı maske maskelikten çıkmış yoğurt kesesi gibi olmuş hala kullanıyor . Belki 1 ay dır kullanıyor üzerinde yemek lekeleri bile var bu maske ne işe yarar.

Yalvaçlı

25 Ekim 2020 Pazar 22:56

Yalvaç Allah'a emanet gidiyor bir na-malum-ı meçhule...

sena3215-

25 Ekim 2020 Pazar 22:49

YOGUN KAPALI KALABALIK YERLERİ DAGITIN ARKADAŞ MASKE İLE OLMAZ BU İŞ MASKEYLE OLSAYDI ŞİMDİYE BİTERDİ O KADAR MASKE DENETİMİNE REKLAMINA KARŞI BIRAKIN AZALMAYI DAHADA ARTTI MALUM HEM AYRICA ''CORONA GERÇEKLERİ'' DİYE BİR SİTEDE okudum MASKENIN BİLİMSEL ZARARLARI YAZIYOR EMİNİM OKUSANIZ SİZDE ELİNİZDE Kİ BÜTÜN MASKELERİ YAKAR ÇÖPE ATARSINIZ.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR