19 Nisan 2024 Cuma

YEDİŞEHİTLER MAHALLESİNİN GÜZEL İNSANLARI İÇİN GELİYORUZ

YEDİŞEHİTLER MAHALLESİNİN GÜZEL İNSANLARI İÇİN GELİYORUZ

Isparta

Isparta'da Yedişehitler Mahallesi 2906 sokakta yaşayan Emekli İsmet Özdamar, mart seçimlerinde Muhtar adayı olduğunu açıkladı.

"Yedişehitler'in Güzel İnsanları İçin Geliyoruz" sloganı ile seçim çalışmalarına başlayan İsmet Özdamar, mahallede yaşayan vatandaşların taleplerini ve isteklerini yerine getirebilmek için bu göreve bu talip olduğunu açıkladı.

Daha öncede 2 dönem olmak üzere 10 yıl muhtarlık görevinde bulunduğunu belirten Özdamar, yapmış olduğu projelerle ses getirdiğini ve muhtarlık tecrübesi ile Yedişehitler'de de daha güzel hizmetlere vesile olabilmek için aday olduğunu kaydetti.

Muhtar Adayı Özdamar, uzun yıllar Yedişehitler'de yaşadığını ve halkın sorunlarını ve beklentilerini birebir dinlediğini söyledi. Mahallede ihtiyaç duyulan öncelikli hizmet arasında Sosyal Tesis ve düğün salonunun olduğunu belirtti. Yeni bir sosyal tesis projesi adı altında gençler için sportif faaliyetler adına çeşitli kulüplerle anlaşma yaparak mahallemizde bulunan gençleri spora yönlendirmek olduğunu söyledi. Bayanlarımız için Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği yaparak mahallemizdeki kadınlarımızın bu proje kapsamında nikiş ve nakış kursları açılacağını söyledi.

Yedişehitler'de bulunan 4 adet Park için yeniden revizyon çalışması olduğunu söyledi. Parkta vatandaşların en büyük sorunlarının başında gelen (Öncelikli Cuma Pazarı Parkı) tuvalet sorunu için (yer altı tuvaleti) projesi hazırladığını söyledi.

Sosyal Tesiste PTT, Isparta Belediyesine ait su veznesinin aynı çatıda buluşturacağı söyledi. PTT personelinin yetersiz olduğunu ve bununla ilgili PTT Isparta Şubesi ile görüşerek personel artırılmasında girişimlerde bulunacağını söyledi.

Yedişehitler Mahallesi kapalı Pazar yerinde otopark sıkıntısının olduğunu bu amaçla yer altı otopark projesi için yetkili isimlerle görüşerek bir proje hazırlatacağını söyledi. Kapalı Pazar yerinde işyerlerinin sayısının artırılması ve daha düzenli hale getirilmesi için çalışmada bulunacağı kaydetti. Kısaca Kapalı Pazar yerini Yaşam Merkezi haline dönüştüreceğiz. Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda parklarla bir çalışma yapılacağını söyledi.

108 ve Deregümü Caddelerinde motorlu araçlarla aşırı hız yapıldığı için vatandaşların bu konuda rahatsız olduğunu ve kasis çalışmaları istediklerini anlatan Özdamar, vatandaşlarımızın isteğini yerine getirmek için bir proje hazırladığını kaydetti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Destekliyoruz

29 Ocak 2019 Salı 00:11

Arkadaşlar muhtar belediye ile bulunduğu mahalle arasında bir köprü görevi görür. Muhtarlık maaş ve çıkar için yapılmaz. Muhtarlık gönül ve sevda işidir. Yani muhtar herşey demektir. Bu arada muhtar adayımız İsmet Özdamar Yedişehitler mahallemiz için hayırlı olur inşallah. Destekliyorum

Hüseyin

29 Ocak 2019 Salı 00:06

Muhtarı adayı beyefendinin projeleri gerçekten çok güzel ve yerinde olmuş. Bence Yedişehitler Mahallesinin eksiklerine tercüman olmuş. Muhtar adayı İsmet Özdamar Bey'in ismini çok duymuştum. Başarılı olduğunu biliyorum. Bu mahallede oturan biri olarak sizi destekliyorum. Umarım İsmet Özdamar beyefendi kazanır. Başarılar.

Yaşar

28 Ocak 2019 Pazartesi 21:17

Adaylığın Yedişehitler için hayırlı olsun Muhtarım. 10 yıl Koçular köyü muhtarlığından sonra Yedişehitler için de hizmetlerini bekliyoruz. Yaptığın yağlı pehlivan güreşleri herkes tarafından takdir görmüştür. Umarım kazanırsın. Yolun açık olsun...

Ergül

28 Ocak 2019 Pazartesi 20:55

Saygi deger goca muhtarim ismet ÖZDAMAR biz aksulular olarak duyduk cok sevindik,insallah koçular köyüne yapmis oldugun hizmetlerin devamini yedisehitler icin devam ettirirsin,biz aksulu hemserilerin olarak sonuna kadar arkandayiz.Allah yardimcin olsun

Ali

28 Ocak 2019 Pazartesi 20:41

Sayı değer Goca Muhtarım seni en iyi bizler tanırız. Hizmetlerinin devamını Yedişehitler için de bekliyoruz. Yolun açık olsun...

Alpaslan

28 Ocak 2019 Pazartesi 19:33

Merak eden ve bilmeyenler için duyurulur. Sayın İsmet Özdamar namı diğer Goca Muhtar Aksu ilçesi Koçular köyünde 10 yıl muhtarlık yapmıştır. Koçular köyüne hizmetleri ve katkıları herkes tarafından çok iyi bilinir takdir edilir. Duyanlar duymayanlara söylesin. Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Saygılar....

Ne İşe Yarıyor Muhtar?

28 Ocak 2019 Pazartesi 17:25

Şu Muhtarlar Belediyenin Olduğu Yerde Ne İşe'yarıyorlar Hadi Köy'yerinde ki Muhtarlığı Anların Hada Köy Muhtarlarının İmkanlarını Dahada Artırsınlar Fakat Belediye'lik Olan Yerde Muhtarlığı Kaldırsınlar Millete Devlete Kıl'Kadar Fadası Yok Sararı Daha Çok Devletin Bir'Sürü Parası Boşa Gidiyor Para Olduğu'İçin Muhtar Adayları Biri'birilerine Girecekler Çünkü İş Yok Parsı Çok İşi Yok İtibarı Çok Yaptıkları Hiç Bir Şey Yok. Kalksın Artık Şu Muhtarlık.

vatandaş

28 Ocak 2019 Pazartesi 17:15

nerde yapmış muhtarlıgı daha once muhtarlık yaptım dıyor daha yenı goruyom kendısıne sanırım sutculer kartosta yapmış herhalde muhtarlıgı nerde yaptıgına 2 donem dıyor yazsında bilelım

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR