26 Nisan 2024 Cuma

YENİ HEDEF BİN 500 İSTİHDAM

32 Net Call Center Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Yalçın’ın konuk olduğu Basın Kulübü’nde Isparta’nın ekonomisine ciddi bir girdi sağlayan çağrı merkezi konuşuldu. İlk 9 ayda 650 kişinin istihdam edildiği çağrı merkezinde önümüzdeki yılın hedefi bin 500 istihdam. Erkan Yalçın, “Isparta bize çok şey katıyor biz de Isparta’ya çok şey katıyoruz” dedi.

Isparta

Gazeteciler Mehmet Erçakır ve Soner Toros’un hazırlayıpsunduğu Basın Kulübü, bu hafta da çarpıcı konu ve konuklarıyla Isparta gündemineışık tutmaya devam etti. Isparta’ya önemli bir istihdam gücü sağlayan 32 NetCall Center Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Yalçın, konuk olduğu programın ilkbölümünde, Isparta için belirledikleri yeni hedefleri açıkladı. 9 ayda 650kişiye iş imkanı sağladıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın, yenihedeflerinin bin 500 kişi istihdam etmek olduğunu duyurdu. Yalçın şöyle konuştu:“İstihdam sınırımız yok. İstihdam kalite ile bağlantılıdır. Büyüyebildiğimizkadarbüyüyeceğiz. Ancak kaliteden ödün vermeden yapacağız bu işi. Biz eniyisiniyapmak zorundayız. Gelecek yıl ki hedefimiz bin 500’leri görmekistiyoruz.Kontrollü bir büyüme gerçekleştirmek istiyoruz. Biz hizmet etmeyedevam edeceğiz. Bizim hedefimizde bu var.”

ISPARTA’YA CAN SUYU OLDU

Böyle bir yatırımın Isparta’ya kazandırılmasından dolayımutlu olduklarını belirten 32 Call Center Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Yalçın,“Ben Isparta’ya güvendiğimi söyledim. Isparta’da bize destek oldu. Ben böylebir yatırım yapma düşüncesi içindeyken ben elimi taşın altına koyarım. Biz buişinaltından kalkarız çünkü ben Isparta’ya güveniyorum dedim. Bu noktaya geldikçok şükür. Daha iyi noktalara Isparta’nın desteğiyle geliriz.  İstihdama verebildiğimiz kadarıyla destek vermeyeçalışacağız. Isparta’ya böyle bir yatırımı kazandırmaktan dolayı çok mutluyuz.Gerekli olan her şeyi biz Isparta esnafından alıyoruz. Dolayısıyla buIspartaiçin büyük bir istihdamın yanı sıra büyük bir ekonomik girdi de oluşturuyor aynızamanda. Çağrı merkezi gelişen ve önü açık bir sektör.Dolayısıyla Isparta bizebiz Isparta’ya çok şey katıyoruz diyebilirim” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yezitler

06 Ekim 2015 Salı 16:57

siz kendi aranızda sohbet ederken konu ne oluyor.Bu şehri iyi kekliyoruz alayı sazan zaten. Ne dersek inanıyorlarmı oluyor. Size kalsa şehrin refah düzeyi KATARI geçti. Ben dün şöyle bir saat dolaştım endişa karabasan korku dolu esnaf. Hatta öyleki cingen dikmiş bacılarını hala çingene medet edicek kadar contayı sıyırmışlar.

mehmet boyacı

06 Ekim 2015 Salı 16:55

ispartamıza cansuyu gercekten iş kimkanı dogdu devamını beklerız butip yeryerin büyümesini isterim saygılar gec kardeşlerimiz kapelerden kurduluyar aylerine katkı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR