18 Nisan 2024 Perşembe

YIKILDI, YIKILACAK

YIKILDI, YIKILACAK

Isparta

Isparta’da Dere Mahallesi yolu üzerinde bulunan eski bir yapı büyük tehlike saçıyor. Harabe görünümünde olan evin duvarı göçmek üzere, vatandaşlar ise bir an önce yıkılmasını istiyor.

Emre Mahallesi ile Dere Mahallesini ayıran ana yol üzerinde bulunan eski yapı bir bina tehlike saçıyor. Mahalleliler yürüyüş kaldırımı üzerine bulunan evin her an yıkılabileceğini belirterek tedbir alınmasını istedi.

Çevrede yaşayan vatandaşlar: ‘Ana yola bakan ön cephesi yıkılmak üzere, hemen altından ise insanlar geçiyor. Yıkıldığı an, büyük bir tehlike olacak’ diyerek önlemin hemen alınmasını istiyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kamil Ayata

21 Eylül 2020 Pazartesi 16:02

kaç tane ev ar bu halde.. hepsi birer tarih.. elden geçirilse çok güzel birer yapı olacaklar ama kaderlerine terk edilmiş durumdalar maalesef..

VATANDAŞIN BİRİ

21 Eylül 2020 Pazartesi 02:51

bu eve baktıkça gözlerim doluyor biliyormusunuz bu evlerde ne günlerimiz geçti soba yakardık üşümezdik garip üşümezdik o camlara babam gazete keser uzun şeritler halinde nişasta peltesini şekersiz pişirir yapıştırırlardı soguk gelmesin diye o kapılarda zil megafon yok görüntülü ses vs yoktuki tekmeyi koyar girerdik zaten kapılar açık herkes birbirine girer çıkar şimdi yan dairede kim tanımıyoruz çok şey gitmiş hayatımızdan birbirine giden tabaklar sevgi komşuluk akşamsefası çiçegi bile yok

VATANDAŞIN BİRİ

21 Eylül 2020 Pazartesi 01:01

bir flimde kadın kızına dediki' kızım ben ölünce evimizi terk etme ahşap evler içinde insan varsa ayakta durur yoksa yalnız kalan ahşap evler için için çürür ölür erir yıkılır gider' dedi ne kadar doğru ve ne kadar güzel di..tıpkı bu evlerin terkedilp yalnızlıga ve yıkılmaya makum oldugu gibi lütfen buralaeı restore edin kurtarın bu geçmişi noltaljiyi yaşatın...ve ahşap evlerde büyüyen bir insan olarak hala sevemedim apartmanı ve hiç alışamadım yönetici vs işlerine kendi evimizde özgürmüyüz?

VATANDAŞIN BİRİ

20 Eylül 2020 Pazar 13:26

millet bahçesi yapacagınıza buraları restore edinde turizme açın manisa kulada böyle evler var restore edilmiş turisten para kazanıyorlar bizimkilerde yıksın işleri bu bu evler tarih geçmişimiz gazikemal mahallesi ince sokaktada var bu evlerden hala çok güzeller restore edin eski ısparta evleri diye gösterime açın..restore edintarihi yaşatın geçmişimizi...

Emre sülübey doğacı keçeci yenice dere

19 Eylül 2020 Cumartesi 23:11

Ben ortaokulda okuken bu evin önünden geçerdim.Yaşlı bir teyze tek odasında yaşardı. O zamanlar bazen uğrardım. O zamanda harabeydi şu an daha kötü eskihh evlerin değerini bu millet bilemedi. Rant için eski bahçeli evler yıkıldı katlı apartman daireleri yapıldı doğadan koptuk 20 senedir böyle olan yer yenimi aklınıza geliyor yoksa başka planlarmı var enindesonunda öğreniriz

Altılı

19 Eylül 2020 Cumartesi 21:42

Patron orası keçeci mah. niye kendini yoruyorsun emreyle dere arası diye

Vatandaş

19 Eylül 2020 Cumartesi 18:42

Bu bina tescilli Belediye birşey yapamıyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR