25 Nisan 2024 Perşembe

Yıllardır üvey evlat muamelesi yapılıyordu

Ak Parti Akkent Mahallesi Temsilcisi Ali Berktaş, sosyal tesisin yapımına başlanacak olması nedeniyle şu açıklamayı yaptı:

Isparta

“Akkent Mahallesine yıllardır üvey evlat muamelesi yapılıyordu, daha önce Ak Partili Belediye Başkanı Hasan Balaman başkanlığında Toplu konut olarak inşa edilen mahalle Günaydın döneminde adeta kaderine terk edilmişti.

Yeni dönemde Gönül Belediyeciliği parolasıyla yola çıkan Şükrü Başdeğirmen Başkanlığındaki Isparta Belediyesi mahallelerin halı altına süpürülen kronik sorunları ve önemli ihtiyaçlarını hızla gidermeye devam ediyor.

Partimiz mahalle temsilciliği ve Mahallenin önde gelen isimlerinden Adnan Ünal’ın girişimleriyle Belediye Başkanımız sayın Şükrü Başdeğirmen, Akkent Mahallesi için eksiklerin hızla giderilmesi talimatını verdi.

Mahalleye yapılmaya başlanan sosyal tesis vatandaşlarda büyük sevinçle karşılanırken, mahalle halkı yıllar sonra kendilerine önem veren bir başkanın görevde olmasından dolayı memnun olduklarını ve başkanımıza teşekkür ettiklerini ifade ettiler.”

 

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR