26 Nisan 2024 Cuma

YİNE ÇÖPLÜK YİNE ÖLÜ HALDE BULUNAN KÖPEKLER

YİNE ÇÖPLÜK YİNE ÖLÜ HALDE BULUNAN KÖPEKLER

Isparta

ISPARTA'NIN Uluborlu ilçesinde çöplüğe atılan çok sayıda ölü köpek büyük tepki topladı. Ayrıca çöplükte yavru köpek ile yaralı halde bırakılan köpeklerde yaşam mücadelesi veriyor.

Isparta Uluborlu çöplüğüne giden bir hayvansever şok bir görüntü ile karşılaştı. Çok sayıda ölü köpeğin bulunduğu ve yavru köpekler ile yaralı halde bulunan köpeklerin de olduğunu gören hayvansever o anları cep telefonu kamerasına kaydetti.

Hayvansever açıklamasında ise; "Bu kış gününde yine atılmış. Açlıktan ve soğuktan donarak ölüyorlar. Hayatta kalanlar ise birbirini yiyerek yaşam mücadelesi veriyorlar. Ayrıca araba çarpmış kırıkları olan yavrular bile birileri tarafından oraya atılmış" diyerek yardım istedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ezberler bozuldu

23 Ocak 2020 Perşembe 17:55

Ben uluborluda yasıyorum böyle şeylere inanmayın birde insan bile ölüyor tmm yazık ama her seyide belediyeye yuklemeyelim ben ne iyi partili be de ak nede chp ne de mhp ben ekmek partisidenin onun icin biri gidip de foto çekiyor iste kötülemek amaç lı anlayan anladı zaten

Kemal

22 Ocak 2020 Çarşamba 20:07

O değil de ben Uluborluluyum belediyede çalışan engelli bir bacımız var H.K.B adında yav her sabah bu kız elinde torba evrak vb şeyler bu kıza yazık yav belediyede ki personel arkadaşlar az yiyinde biraz uşak tutun yediğiniz içtiğiniz şeyleridemi bu kıza taşıtıyorsunuz aziz başkanım bu kız yürümekte bile zorlanıyor görüyorum o kadar sağlam adam varken bu kızcağız mı gidiyor oraya buraya

Zuhre

22 Ocak 2020 Çarşamba 01:31

Az önce biografinize baktım.. Değerli belediye başkanı, lütfen ilcenizde böyle görüntüler yasatmayin! Hayvanlari soğuktan açlıktan oldurmeyin!!..

Zuhre

22 Ocak 2020 Çarşamba 01:08

Daha öncede böyle haberlerin iz çıktı! Orada merhametli insan yokmu? O hayvanlara bu zulümleri yasatanlar helak olacaklar! Kalan yemeklerimizi ekmekle karıştırıp verin, birkaç yumurta kırıp verin..Ibadetiniz kabul olur, sadakadir.

VATANDAŞIN BİRİ

21 Ocak 2020 Salı 19:11

az++ önce oğlum su süt ve pilav koydu l5 kişilik binada bizden başka kimsenin umrunda degiller üşüyorlr açlar söyleyemiyorlar ve umurda oılmadığı gibi arkamızdan alıştırıyorlar dedikodusu ne diyeyimki allahım merhamet olmayınca müslümanım diye on camı gezsen boş+ günah nasıl kıyıyorsunuz+çöpe atacagınıza onlara verseniz ne olurki bi bardak sütü sıcak suyla karıştırıp koyuyorum hiç degilse kış çıkasıya yardım edin.....

Vatandaş

21 Ocak 2020 Salı 09:23

Ne çok seviyorsunuz hemen baştakini suçlamayı! Bu tür olaylar gerçekten üzücü fakat bu hayvancağızları çevre ilçelerden de getirip atıyorlar kendilerine laf gelmesin diye maalesef. Oraya son model kamerası olan cep telefonuyla gideceğine üç dört kutu hayvan mamasıyla gitse herkes böyle görüntülerle elbette karşılaşmayız. Suçlamak çok kolay ama emin olun ki elindem geleni yapmak daha da kolay. Çamur atmak yerine merhem olmayı deneyin bence! Çünkü bu tür olaylar her dönem oluyor Maalesef!

Saygı

21 Ocak 2020 Salı 08:32

Uluborlu seyahat kaza yaptığında aziz başkan bütün yaralıları gelip ziyaret etti. her cenazede v.b. sosyal olaylarda ****et vatandaşla ilgili, yiğidi öldür hakkını yeme, hangi partiden olduğu önemli değil adam gibi başkanlık yapıyor, bu olaya da el atacaktır... acaba bunu yapan belediyeyi karalamak için yapmış mıdır olabilir, orası da muamma... böyle insanlara sahip çıkın...

Methh

21 Ocak 2020 Salı 05:12

Yalnız orda ölü tilki var

Hülya erdemirel

21 Ocak 2020 Salı 01:48

Allah sizin cezanizi verecek

Aslı hasine GÜNEŞ

20 Ocak 2020 Pazartesi 23:25

Öyle bi yasa çıkmalı ki bu masum günahsız canların kılına bile zarar veremesinler. Onlarında yaşamaya hakkı var aynı canı onlarda taşıyor. Bu nasıl vicdan yetkili kişiler geride kalanlara sahip çıksın lütfen allahın sessiz kulları onlar kendileri savunamıyor sesini cıkaramıyor diye öldürmek eziyet etmek mi gerekiyor bu bildiniz katliam cinayet ya ben insanlığımdan utandım ya yavru ya daha bebek geride kalanları kurtarılsın lütfen. Onlarında yaşamaya hakkı var.Buna kayıtsız kalınmasın.

Jale cetin

20 Ocak 2020 Pazartesi 23:11

Allah belanızı versin nasıl bi vicdansizlik bu

Yeşilay

20 Ocak 2020 Pazartesi 22:22

Anladık memlekete bişey yapacağınız yok bari sokak hayvanlarına sahip çıkında işe yarayın eşbaşkanlar

Mehmet

20 Ocak 2020 Pazartesi 22:15

Çevrecilik naraları atanların aldığı belediyenin hali Uluborlu daha çok dizlerini döver ama su köprüyü beldi

Barış

20 Ocak 2020 Pazartesi 22:02

Peki kim umursadi asıl problem bu

Doğada yaşayan bir canlı

20 Ocak 2020 Pazartesi 18:12

Yetkililer lütfen yardım ediniz lütfen.

Ispartalıyım

20 Ocak 2020 Pazartesi 17:42

Klavye başında onu yapın bunu yapın demek kınamak ve topu belediye ve diğer yetkililere atmak ne kadar kolay hayvanları bu kadar seviyorsanız yardım edin dendiğinde hiç icraat yok evet cep telefonuna çekmek marifet değil onlara yiyecek vermek, bulmak için ****ret var mı yok yardım istedi o kadar, gerçekten yardım edin yemediklerinizi çöpün yanına bırakın onlarında karnı doysun

Asil

20 Ocak 2020 Pazartesi 15:45

Allah'ın laneti üzerinize olsun

Asil

20 Ocak 2020 Pazartesi 15:44

Allah'ın laneti üzerinize olsun

A. Alpi

20 Ocak 2020 Pazartesi 15:00

Bunu yapanların, Allah bin türlü belasını versin ve buna göz yuman, sözde devlet yetkilisim diye insan sıfatına bürünmüş sorumlularından, Allah iki YAKALARINI bir araya GETİRMESİN inşallah.

Göl alası

20 Ocak 2020 Pazartesi 13:58

Uluborlunun iyi partili belediye başkanını tebrik ederiz. Hayvana kıymet vermeyen acımayan insanada merhamet etmez.

Evhanımı

20 Ocak 2020 Pazartesi 11:38

Yazıklar olsun.onlarında canı var.ocanın sahibi sorar elbet . Belediyeler hayvanlarada hizmet etmekle yükümlüdürler.inşallah Allah doğru yola döndürsün bu sorumsuz sorumluları

Bir Kul

20 Ocak 2020 Pazartesi 11:36

Hz. Muhammed (s.a.v) bir hadisinde şöyle buyurmaktadır:"Kim bir hayvanı boş yere öldürürse, o hayvan, avazını Arş'ın etrafını sararcasına yükseltip kıyamet gününde mahşere gelerek şöyle der: "Ey Rabbim! Beni öldürene sor niçin boş yere beni öldürdü?"Siz sözde müslümanlar günahsız hayvanlara ettiğinizin 100000 katını yaşamadan ölmeyin inşaAllah.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR