26 Nisan 2024 Cuma

YUSUF ZİYA GÜNAYDIN KADEM'İ ZİYARET ETTİ

YUSUF ZİYA GÜNAYDIN KADEM'İ ZİYARET ETTİ

Isparta

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın, Kadın ve Demokrasi Derneği Isparta Şubesi’ni ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Günaydın, “Toplumun her kesimi kadınlara önem vermek zorunda. Kadınlara önem vermeyen toplum ileriye gidemez” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

gönül dostu

28 Ocak 2019 Pazartesi 16:56

bu insanlar doğruyu gördükçe yusuf başkana kötü yorum yazanlar azalmaya başladı kala kala 2-3 manidar insan kaldı..sizde doğruyu görün boş verin nasıl olsa ötekilerden bir şey olmayacak..yusuf başkanla devam..

ELDE VAR SIFIR

28 Ocak 2019 Pazartesi 16:46

Tabakhaneyi 10 senedir cozemediniz.Kapalı pazar yerleri ne oldu hangi bahara kaldıBu otagarda hayatda bitmez.Pomzamiz var deyip duruyosunuz 50 senelik pomza kaldı oda bitince goruxem pomzada gelen paryla Isparta havaya uxardi ama elle görülen hiçbirşey yok..Pomzanın kazanmadigini dusunuxem

KOMBAY

28 Ocak 2019 Pazartesi 10:07

YILLARDIR TABAKHANE ATIK SU SORUNUNDAN O CİVARDAKİ MAHALLELERİN SAKİNLERİ ADETA NEFES YERİNE KÖTÜ KOKULU HAVA SOLUYOR ÇÖZÜM NEREDE YILLARDIR ESKİ HALK PAZARI NE OLDU BİR METRE GENİŞLİĞİNDEKİ KALDIRIMLARA AĞAÇ DİKİLİYOR GEÇECEK YER KALMIYOR AĞAÇLAR UZUYOR ELEKTRİK TELLERİNE UZANIYOR ELEKTRİK KESİNTİLERİNE YOL AÇIYOR KALDIRIMLARA DİKİLEN AĞAÇLARI ELEKTRİK İDARESİ KESİYOR. YANİ HEP GÖSTERMELİK GEREKEN YERLERE DİKİLSİN.

Gökmen geliyor soracak

28 Ocak 2019 Pazartesi 04:56

Hakikaten Çok deger veriyorsun. 4 er katlı evi ve beylerinin işyerleri olan. O yakın köylünün hanımları Belediyeye Kadrolu almakla Kadınlara Öyle ddger veriyorsunki. Deme gitsin. Daha neler vardır. Yzg sen çok deger verirsin. Evi işi olmayan bayan hic yooooooookmö.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR