19 Nisan 2024 Cuma

ZİRVENİN ADI IYAŞ SELÇUKLU ORTAOKULU

ZİRVENİN ADI IYAŞ SELÇUKLU ORTAOKULU

Isparta

Işıkkent Spor Salonu’nda 17 – 26 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen Okullararası BOCCE müsabakalarında IYAŞ Selçuklu Ortaokulu 4 farklı kategori de il birinciliği, bir tane de il ikinciliği kazandı.

Isparta’nın köklü eğitim kurumlarından olan IYAŞ Selçuklu Ortaokul’u akademik, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra spor branşlarında da farkını ortaya koymaya devam ediyor. 17 Şubat 2020 tarihinde Işıkkent Spor Salonu’nda başlayan Okul Sporları BOCCE müsabakaları 26 Şubat 2020 tarihi itibariyle son buldu. Müsabakalarda IYAŞ Selçuklu Ortaokulu, 3 gruptan birinci, 1 gruptan da ikinci olarak çıktı. BOCCE müsabakalarında ilk kez bir okul bu kadar yüksek başarı elde etti. 

DÖRT AYRI YAŞ KATEGORİSİNDE ŞAMPİYON

İşte zirveye demir atan IYAŞ Selçuklu Ortaokul’un BOCCE müsabakalarında başarıları.

Küçük Erkekler Kategorisinde İl Birincisi

Küçük Kızlar Kategorisinde İl İkincisi

Yıldız Kızlar Kategorisinde İl Birincisi

Yıldız Erkekler Kategorisinde İl Birincisi

ISPARTA’YI TEMSİL EDECEKLER

IYAŞ Selçuklu Ortaokul’u, 14- 17 Mart 2020 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da yapılacak olan BOCCE Bölge Grup müsabakalarında Isparta’yı temsil edecek.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

fasa fiso

28 Şubat 2020 Cuma 17:06

bu okul fasa fiso, tübitaktan hibe kapma ayağına sahtekarlık yapıyorlar katıldıkları projelerinde..gönderdikleri çocukların projelerle zerre kadar alakaları yok

Kerimoğlu

28 Şubat 2020 Cuma 09:53

Tebrikler. Okul bahçelerine bakıldığı zaman çoğu beden eğitimi öğretmeni telefonu elinden bırakmıyor. Sonra başarısızlığı öğrenciye yüklüyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR