26 Nisan 2024 Cuma

O ŞİMDİ TÜRKİYE’NİN EN İYİ MODELLERİ ARASINDA

O ŞİMDİ TÜRKİYE’NİN EN İYİ MODELLERİ ARASINDA

Magazin

Türkiye’nin en başarılı modelleri arasında gösterilen güller diyarının gururu Nehir Öztoprak, alanında hızla ilerliyor. 1991 Isparta doğumlu olan ve ailenin tek çocuğu olan Öztoprak, 2012 yılından bu ayna profesyonel model olarak görev yapıyor. Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Yüksek Ziraat Mühendisliği Bölümünü tamamlayan ünlü model Öztoprak, doktorasına da devam ediyor. Bir çok yarışmada derece alan, ünlü markaların modelliğini yapan Nehir Öztoprak, kendisini sürekli yeniliyor. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alarak örnek çalışmalara imza atan Öztoprak, Isparta gülü ve Davraz’ın tanıtım için de görev hazır.

                Birçok kanaldan da oyunculuk teklifi alan Öztoprak, akademik yaşantısında da zirvede olmayı hedefliyor.

“İŞİMİ GERÇEKTEN SEVEREK YAPIYORUM VE DEVAM EDECEĞİM”

               İstanbul’da yaşayan akademik yaşantısı nedeniyle bir ayağı Isparta’da bulunan Öztoprak, “2011 Gül Güzelliği olduktan sonra modelliğe yöneldim.Isparta’mızı dışarıda en iyi şekilde temsil ediyorum. Tesettür, deri, mücevher, bijuteri , gelinlik ,moda çekimleri gibi birçok yerde ve kaliteli firmalarda görev aldım. Bu benim için büyük bir şanstı birçok anlaşmalı olduğum firmayla çekimlerime devam ediyorum. Sosyal sorumluluk defileleri sevdiğim birçok kişi ve firmanın defilelerinde bulundum. İşimi gerçekten severek yapıyorum ve devam edeceğim” dedi.

“TANITIM ŞART”

Isparta’nın gülüyle anıldığı ve bilmeyenin olmadığını söyleyen Öztoprak, “İstanbul'da Isparta denilince direkt akla gelen ilk şey gülümüz. Buyüzden çok mutlu oluyorum bilmeyen tanımayan yok . Davraz’ı bilen de çok elbette ama gülümüz kadar değil . Bu konuda daha fazla reklama tanıtıma ihtiyacımız var sanıyorum” şeklinde konuştu.

NEHİR ÖZTOPRAK, AKADEMİK KARİYER PEŞİNDE

Şu an Freelance Model’de görev yapan Öztoprak, “Sanıyorum istediğim yerdeyim elbette eksiklerim çoktur. Ama gönlümce dilediğim yerdeyim.Daha çok akademik kariyerime yöneleceğim. Oyunculukla ilgili çok teklif alıyorum. Ama şu an düşünmüyorum.  Benim yanımda olan aileme ve arkadaşlarıma da teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Baskan

11 Mart 2017 Cumartesi 22:08

Kardeşim üniversite deki kazada aracı kullanan 17 yaşındaki çocuk o Ki li çıkıyor, siz hala magazin dersindesiniz. Hassasiyet, hassasiyet. Sayfanın bi yarışı siyaset bi yarışı magazin. Siyasette propagandanın dışında bisey yok!

sempatik

11 Mart 2017 Cumartesi 20:42

lise zamanlarının görüntüsünü bulun paylasın estetiksiz halini(:::

Selim4

11 Mart 2017 Cumartesi 20:21

Iste habercilik. Pehhh

Murty

11 Mart 2017 Cumartesi 19:02

Çok çirkinsin be Allah günah yazmasında

Vatandaş

11 Mart 2017 Cumartesi 15:52

Sn bomba 32 lütfen duruşunuzu bozmayın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR