20 Nisan 2024 Cumartesi

ONLAR ERDİ MURADINA...

ONLAR ERDİ MURADINA...

Magazin

Erkan ve Işın Çağlar Mumcu çiftinin oğulları Furkan Mumcuile Salih ailesinin kızları Sedef bügün düzenlenen törenle dünya evinegirdiler.

Hemşehrimiz, eski bakanlarımızdan, ilçemizin yetiştirdiği en önemli siyasetçi olan Erkan Mumcu ve eşi Işıl Mumcu bugün akşam büyük oğulları Furkan'ın mürüvvetini görme mutluluğunu yaşadılar. 

İstanbul-Beykoz'da bulunan Küçüksu Kasrı'nda bu akşam yapılan düğüne başta İçişleri Bakanı Efkan Ala olmak üzere siyaset, sanat, spor ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. 

Genç çifti ve Mumcu ailesini kutluyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hısım

15 Ağustos 2016 Pazartesi 10:21

Sayın Erkan Mumcu,Evladınıza ömür boyu mutluluklar diliyorum. İstanbul'un boğaz kıyısındaki en güzel köşkünde muhteşem bir düğün yaptınız. Maşallah. Bir hemşeriniz olarak bu düğünün hatırına İstanbul'da yıllarca size çalışan ve büyük emek veren kuzeniniz, akrabanız İ.A.'ya yardımcı olsanız Kendisi çok zor durumda. Eşi de kendi de rahatsız Onun yükünü ancak siz kaldırırsınız. Büyük hayır duası alırsınız Her Cuma hutbesi sonrası hısım akrabaya vergili olunması gerektiğini dinler siz aklıma geli

aslı

14 Ağustos 2016 Pazar 15:35

çok lazım sanki

vatandaş

14 Ağustos 2016 Pazar 14:17

Fetö'nün yurdunda büyüyen, hatta sızıntı dergisnde de yazılar yazan eski fetöcü mumcu bakalım fetöcülerle ilgili birşeyler karalayacak mı!

Ali veli

14 Ağustos 2016 Pazar 10:16

Bir şehit çocuğu evlense bir gariban borç harç evlense haber değeri yok amma ispartaya hayrı dokunmamış adamın haberini yapın. Bu şehre bilgiç haricinde hiçbir siyasetçi calismiyor hiçbiri de umrumda degil

ali kahadar

15 Ağustos 2016 Pazartesi 08:17

arkadaşım çok güzel yazmışsın ama son cümlen ile yaşının çok küçük olduğu anlaşılıyor.Ispartaya hayrı dokunmayan ISPARTA lı siyasetçi yoktur.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR