29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ KEMOTERAPİ ÜNİTESİNİ AÇTI

ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ KEMOTERAPİ ÜNİTESİNİ AÇTI

Sağlık

Isparta Şehir Hastanesinde bir ilk daha… Kanser hastalarına tedavide önemli rol oynayan kemoterapi ünitesi faaliyete geçti. 

Dahiliye Uzmanlığını ve Onkoloji Yan Dal Uzmanlığını İzmir Ege Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra Isparta Şehir Hastanesi’ne ataması yapılan Medikal Onkolog Uz. Dr. Semih AKIN’ın yönetiminde faaliyete geçirilen Kemoterapi Ünitesi alanında uzman ve donanımlı sağlık çalışanlarından oluşan bir ekiple çalışmaya başladı. 

Kanser tanısı almış hastaların tedavilerinin  yönetimlerinin de yapıldığı kemoterapi ünitesi kemoterapi alanında Isparta ve çevresine hizmet vermeye başlamıştır.

Ayrıca geçen ay onkolojik cerrahi ameliyatlarına da başlanan Isparta Şehir Hastanesi kanser tanı ve tedavisinde bölgede önemli bir merkez olarak onkolojik tedavi alanında hızlı ilerleme ve ciddi yol kat etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

26 Temmuz 2017 Çarşamba 01:08

Kemoterapi ünitesi de açsanız, Dünyanın yatırımını da yapsanız boşuna zira bu hastane fiziki ve altyapı kapasitesine göre yüzde 50 verimlilikte bile çalışsa eyvallah diyeceğiz. Ölümcül hastaları acilden geri çevirmeler, aptalca formalitelerle hastayı canından bezdirmeler... Bu hastane açıldı açılalı özel hastaneye giden hasta oranı yüz de kaç arttı bir bakın sonuç ortada.Sınırsız imkanlarla sınırlı hizmet Ispartamıza hayırlı olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR