19 Nisan 2024 Cuma

AK PARTİ BAŞKANINA SAHİP ÇIKTI

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak ile AK Parti yöneticileri, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'i makamında ziyaret ederek yaşanan olayla ilgili üzüntülerini belirttiler ve olayı kınadıklarını açıkladılar.

Siyaset

 AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak ile AK Parti yöneticileri ile birlikte Belediye Başkanı Özmeral’e yaptıkları ziyarette uzun süre görüş alışverişinde bulundular. Geçtiğimiz Cumartesi günü yaşanan talihsiz olayla ilgili olarak geçmiş olsun dileklerinde bulunan AK Parti kadrolar, bu tür olayların hiç şık olmadığını ifade ettiler.  

 

Konuyla ilgili olarak Milletvekili Recep Özel yaptığı açıklamada, “Çalışkan, azimli ve dürüst Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’e geçtiğimiz cumartesi günü saldırıda bulunulmuştur. Yaşanan olay sonrasında çok üzüldük. AK Parti olarak bu olayı yapanları kınıyoruz. Bilhassa Ramazan Ayı’nda yaşanan bu olay hiç şık olmamıştır. Eğirdir’imize ve Isparta’mıza bu olaylar yakışmadığı gibi adını da kötülemektedir. Umarım bu tür olaylar bir daha yaşanmaz. Ülkemizin birlik ve beraberlik ruhuna ihtiyacı olduğu şu günlerde kendi içimizde kavgaların yaşanması güzel bir olay değil. Düşmanlarımıza karşı birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu göstereceğimiz yerde kendi içimizde kavgaların olduğunu göstermek bize yakışmaz. Kimse olayla ilgili olarak kendisini masum göstermek için senaryo yazmasın. Olay açık ve nettir. Belediye Başkanımız büyük bir haksızlık sonrası saldırıya maruz kalmıştır” dedi.

 

Başkan Özmeral’den yaşanan olayla ilgili detayları alan AK Partililer daha sonra esnafla selamlaşarak, Belediye Liman Sosyal Tesisleri’nde hayırsever vatandaşların katkılarıyla Belediye’nin destekleriyle verilen iftara katıldılar.

 

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, iftar çadırında iftarlarını açan vatandaşları selamlama konuşmasında, “Allah’a çok şükür Eğirdir’de mübarek bir gecede iftarımızı açıyoruz. Allah’ım bizi daha nice güzel günlerde kavuştursun. Kadir Geceniz mübarek olsun, şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Çalışkan ve gayretli bir Belediye Başkanımız var. İftar çadırında her Ramazan Ayı’nda burada yemek verilmesini sağladığı için Başkanımız Osman Nuri Özmeral’e teşekkür ediyorum. Şu günlerde ihtiyacımız olan birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için iftar çadırlarımızın kurulması çok önemlidir. Ülkemize yakışan hareketler bunlardır. Hepinize afiyet olsun” dedi. 

 

İftar programının ardından Kale Mahallesi Camii’nde akşam namazı kılan AK Parti Milletvekili Recep Özel, İl Başkanı Nuri Uzaktaş ve beraberindekiler, mahalle sakinleriyle sohbet etmeyi de ihmal etmediler.  Kale Camiî civarında Belediyece yeni döşenen taşların mahalleye güzellik getirip yakıştığını belittiler. Son olarak Yeşilada’da bulunan Felekabat Restaurant’ta çay içme fırsatı bulan Ak Parti kadroları, burada vatandaşlarla sohbet imkânı buldular.

 

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “AK Parti Milletvekilimiz Recep Özel, AK Parti İl Başkanımız Nuri Uzaktaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Ömer Parlak ve beraberindeki kıymetli yöneticilerimizin ziyaretleri bizi fazlasıyla duygulandırmıştır. AK Partili kadroların bu ziyareti bize ayrı bir güç vermiştir. Önce Belediyemizi ziyaret eden, daha sonra esnaflarla selamlaşarak iftarlarını Belediye Liman Sosyal Tesisleri’nde açan AK Parti Milletvekili Recep Özel’e, İl Başkanımız Nuri Uzaktaş’a, Merkez İlçe Başkanımız Ömer Parlak’a ve kıymetli AK Parti yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR