24 Nisan 2024 Çarşamba

AK PARTİDEN YALVAÇ ÇIKARTMASI....

Isparta Ak Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, yönetim kurulu üyeleri ve Isparta Milletvekili Recep Özel Yalvaç teşkilatını ve Yalvaçlı'ları ziyaret etti.

Siyaset
Milletvekili Özel ve Ak parti İl teşkilatı, Yalvaç ilçe başkanlığını ziyaret ederek, partililerle istişare toplantısı yaptıılar. Toplantıda Yalvaç merkez, belde, köyler ve vatantaşların partiden ve teşkilattan beklentileri dile getirildi. Toplantı sonrası Milletvekili Özel ve Partililer Yalvaç esnaflarına ziyaretlerde bulundular.
Daha sonra Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram'la birara gelen Özel,  Yalvaç'ın meşhur Çınaraltı'nda Başkan'a ilçenin genel sıkıntıları görüşerek ortak çalışma yapılmasına karar verdiler. Bu arada Özel Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram'a biz parti olarak belediye ayrımı yapmıyoruz sizlerde particilik yapmayın önerisinde bulundu. 
 
Özel ve heyet daha sonra Gelendost ilçemizi ziyaret ederek partililer ve Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak'la biraraya geldi. Özel proğramdan sonra bu ziyaretlerin dahada sıklaştırılacağının önemini vurgulayarak, 'bizler belediyelerde parti ayrımı gözetmiyoruz, A parti, olmuş B parti olmuş, bizim için önemli değil, bizler insan odaklı siyaset yapıyoruz, particiliği seçim zamanları yapalım'dedi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR