25 Nisan 2024 Perşembe

AK PARTİNİN ULUBORLU ÇIKARTMASI...

AK Partinin Uluborlu Çıkurtması

Siyaset
Ak Parti İl Teşkilatı, Merkez İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları Teşkilatı, Belediye Başkanları, İl Genel, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili Uluborlu'da yemekte buluştular. İl ve İlçe teşkilat seçimlerinin 100. gün değerlendirmesi yapıldı.
Uluborlu seyir tepesinde yapılan toplantıda ilk önce partililere geleneksel Uluborlu yemekleri ikram edildi. Yemekten sonra katılımcılara bir konuşma yapan Uluborlu Belediye Başkanı Ünverdi, Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'e Uluborlu'ya yapılan yatırımlardan dolayı teşekür etti. Ünverdi; 'biz birlik  ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz sürece Uluborlumuza daha çok hizmet gelecektir. aramıza nifak tohumları ekmek isteyen kişilerden uzak duralım" dedi.
Daha sonra Milletvekili Bilgiç Partililerden Uluborlu'da yaşanan sorunları dinledi. Sorunlarla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.  
 
Son olarak partililere konuşma yapan Bilgiç; ' Biz Isparta'yı ve ilçelerini bir bütün olarak görüyoruz. İki Milletvekili olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu çalışmalardan dolayıda sizlerden teşekkür beklemiyoruz, bu bizim işimiz. Yapamadıklarımızın tek sorumlusu benim tüm vebal benimdir' dedi.
Bilgiçin konuşması esnasında  partililer milletvekillerini sık sık alkışladı.
 
AK PARTİ TEŞKİLATLARININ ULUBORLUDAKİ BULUŞMASINDA OBJEKTİFLERİMİZE YANSIYANLAR...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR