18 Nisan 2024 Perşembe

BİLGİÇ SAĞLIKÇILARLA BULUŞTU

BİLGİÇ SAĞLIKÇILARLA BULUŞTU

Siyaset

SAĞLIK-Sen Isparta Şube Başkanlığı tarafından SD Kongre ve Sergi Sarayı'nda "Evet" yemeği düzenlendi. 

Yemeğe AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Sağlık Sen Şube Başkanı Erdal Demiralay, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hüseyin Yavuz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İhsan Arıcı, Sendika Bakanları ve çok sayıda üye katıldı. 

"15 Temmuz'un bekçisi, 16 Nisan'ın Evetçisiyiz" sloganı ile referandumda destek veren Sağlık Sen Isparta Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen yemekte konuşan Milletvekili Bilgiç, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne neden "Evet" denileceğini anlattı. 

16 Nisan'da sivil bir anayasanın halk tarafından oylanacağını ifade eden Milletvekili Bilgiç, bu oylamanın çok önemli olduğuna dikkati çekti.

Bilgiç; 'Parlamenter sistem tıkanmıştır. Daha güçlü bir Türkiye için, istikrar için bu sistemin açılması gerektiği için önce milletvekilleri arkadaşlarımızla bunu meclise getirdik ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin de desteğiyle meclisten geçirdik. Şimdi halkımızın önüne konuyu getirdik. Artık söz aziz milletimizindir" dedi.









YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

TSS

22 Mart 2017 Çarşamba 20:53

TSS yönetimine de afiyet olsun. Sayın başkan Memur-Sen'e mi transfer oldun yoksa. Biz sizin dik duruşunuza hayrandık. Maşallah dimdik duruyorsunuz.

ali uzun

21 Mart 2017 Salı 13:15

TÜRK SAĞLIK SEN liyim HAYIR diyorum.Cumhuriyetin her türlü nimetinden fayd****ıp şikayet edenlere yazıklar olsun

Gökhan

21 Mart 2017 Salı 11:51

Bu baskı rejiminde hangi sendika hangi sivil toplum örgütü hayır yemeğinde buluşabiirki. Ama evet yemeğinde buluşmak çok kolay değilmi. Sendika yöneticileri evet diyebilir ama şunu bilinki üyelerinizin bir çoğu hayırcı. :))

asder

21 Mart 2017 Salı 11:26

Hepiniz menfaat EVET cilerinisiniz ama kafanız basmıyor iştee hepinize yetecek müdür ve müdür yrd.cılığı kadrosu yok.Boşuna ezdirmeyin kendinizi diyeceğim ama zaten alışıksınız 201 yılında da böyle yapmıştınız sendika olarak. Yetmez ama EVET ha öyle mi erdal efendi öyle dememişmiydin bize zxamanında ilçelere gelerek.. şimdi ne oldu haa ne oldu fetoş un hakimleri için istemiş oldun o zman o evetleri dimi? onlar atandı çünkü 2010 da sayenizde ve şimdi yine yanılıyor ve yanıltıyorsunuz HAYIR

memur

21 Mart 2017 Salı 09:33

Her sendika açıklama yapıyorda enerji birsen Isparta şubesi ne diyecek neden hiç açıklama yapmıyor. Enerji birsenli olarak bizde tarafımızı belirleyelim

Yurttaş

21 Mart 2017 Salı 00:17

Tek adama hayır.Yaşasın Cumhuriyet.

Sağlıkta ıhraclar neye gore aynı okula çocuğu gide

20 Mart 2017 Pazartesi 22:23

Sağlıkta çocuğu okula gidip. İhraç olanda var. Hala görevde olanda. Okul kritermş depilmi

Barış

20 Mart 2017 Pazartesi 21:43

Okullardaki memur ve öğretmenlere zinhar Evet-Hayır sohbeti dahi yapmayacaksınız.Yaparsanız cezai sorumlulukları olacağı ile ilgili resmi yazı tebellüğ ettirilirken bu salondaki memurlar neden EVET diyebiliyorlar?Çözüm;Memura siyaset serbestliği tanınacak.Memmur siyasetçinin oyuncağı olmaktan kurtarılacak.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR