26 Nisan 2024 Cuma

Gazeteci'den Recep Özel'e övgü dolu sözler

'Recep Özel'i örnek alın'

Siyaset
Basın Kulübünün yapımcısı ve aynı zaman da Demokrat Gazetesi Yazı işleri Müdürü Mehmet Erçakır dün yayınlanan programda Milletvekilleri içinde Isparta'yı en çok ziyaret edenin AK Parti Milletvekili Recep Özel olduğunu söyledi.
Basın Kulübünün konugu olan CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan'ın katıldığı proğramda konuşan usta Gazeteci Mehmet Erçakır "Ben şahsen Recep Özel'i takdir ediyorum, kutluyorum. Isparta'yı ziyaret etme konusunda en küçük fırsatı bile es geçmiyor. Hemen hemen her hafta sonu geliyor. Ama maalesef diğer milletvekillerimiz Isparta'yı sadece kongrelerde veya cenazelerde hatırlıyorlar. Bunun bir mazereti olamaz, olmamalı da. Burası onların seçim bölgesi. Eğer sayın Recep Özel gelebiliyorsa onlarda gelebilirler. Bence Recep Özel'i bu konuda örnek almalılar" dedi.
ALİ HAYDAR ÖNER NEREDE DİYE SORDU
Öte yandan Basın Kulübü programına bir soruyla katılan izleyici "Daha önce CHP eski Milletvekili Mevlüt Coşkuner köylerimizi kasabalarımızı ziyaret ederdi. Ancak Ali Haydar Öner beyi görmek daha nasip olmadı" şeklinde soru yöneltti. CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan bu soruyu cevaplamakta zorlandı.
 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR