19 Mart 2024 Salı

GELENDOST'DA SİYASET KARDEŞLİĞİ SICAK KARŞILAMA

GELENDOST'DA SİYASET KARDEŞLİĞİSICAK KARŞILAMA

Siyaset

MHP İLÇE TEŞKİLATINDAN SICAK KARŞILAMA

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Gelendost esnaf ziyaretinden sonra MHP ilçe parti binasına ziyarette bulundu.

MHP ilçe başkanı Mehmet Över, İl Genel Meclisi üyesi Serdar Kaya,Ülkü Ocakları Başkanı Serhat Özbek ve teşkilat mensupları milletvekili Bilgiç'i karşıladı.

MHP İlçe Başkanı Mehmet Över yaptığı konuşmada; “Biz, genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiyi 15 Temmuz darbe gecesi sonrasında kendisinin öngörüsü, ülkemizin, milletimizin, devletimizin yarınları, bölünmez bütünlüğü adına almış olduğu kararın arkasındayız” dedi.

Milletvekili Bilgiç ise: “Sayın Devlet Bahçeli ve Milliyetçi Hareket Partisi milletvekillerinin destekleriyle ve Sayın Bahçeli’nin dik duruşu sayesinde anayasa maddelerini meclisten geçirdik. Allah onlardan razı olsun. Şimdi karar milletin” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ülkü

13 Nisan 2017 Perşembe 20:32

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/karikoca-mhpden-istifa-ettiler-1791342/

EYALETLER ICINMI????

13 Nisan 2017 Perşembe 15:04

DIN DEVLET DERKEN ABD NIN EN BÜYÜK GAZETESI " ORTA DOGUDA GÜCLÜ BIR ERDOGANA IHTIYAC OLDUGUNU!" YAZDI DÜN!

Muhittin YEŞİLIRMAK

13 Nisan 2017 Perşembe 14:26

Eyy Vekil Bey, yedek lastiği boş ver o zaten cepte, bi de CHP'yi ziyaret et de görelim

mamut

13 Nisan 2017 Perşembe 12:24

saygıdeger ülküdaşlarım akp bugüne kadar aldatıldı sizde aldanmayın,sonuna kadar hayır

ülkenin birinde

13 Nisan 2017 Perşembe 12:11

bir varmış bir yokmuş- ülkenin birinde bir milliyetçi parti varmış- yerel seçimlerde sol partiyle- referandumda muhafazakar partiyle ortaklık yaparmış- ortak cumhurbaşkanı adayını başka partiyle yapar- birgün ak dediğine diğer gün mavi dermiş- bomcuklular selamlar:) evet evet evet

bombastik haber arşivine bak bi

13 Nisan 2017 Perşembe 11:40

bunların hepsini aldık hafızaya- eskiden neler dediklerinide biliyoruz- gelecekteki kayıkçı kavgalarınızıda- uyumuyoruz sayın siyasiler bilginize:) evet evet evet anlaşılan %90 çıkıcak gibi bombastik tarafını erken seçti zira

ıspartalı

13 Nisan 2017 Perşembe 11:35

İşte bu yıllardır olması gereken buydu, biraz geç oldu ammaa. DİN-Devlet,Millet,Vatan,Bayrak söz konusu oldu mu siyaset bi tarafa gardaş. yetti gale çektiğimiz ya. Birlik ve beraberlik bize güç vercek. Hepinizi tebrik ediyom.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR