28 Mart 2024 Perşembe

GÜL TOPLAYIP GÜLSUYU ÇIKARDI

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Güneykent gül bahçelerini ziyaret etti. Özel ziyarette hem gül topladı hem de topladığı güllerden gülsuyu çıkardı.

Siyaset

Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel Güneykent Belediye Başkanı Fahretdin Gözgün’ü ziyaret etti. Özel Güneykent ziyaretinde gül bahçelerini de gezerek gül topladı.

Ziyaret esnasında Milletvekili Özel’e gül üretimi hakkında bilgiler veren Güneykent Belediye Başkanı Fahretdin Gözgün, Güneykent’in gül yetiştiriciliğinde Isparta’da önemli bir yere sahip olduğunu ve gül ile ilgili önemli projeler geliştirildiğini söyledi. Gözgün, Güneykent’te gül turizmi ve pazarlama için yoğun mesai harcadıklarını belirtti. Milletvekili Özel’e gül bahçelerini ve gülyağı fabrikalarını gezdiren Gözgün, Güneykent’in Isparta’dan ihraç edilen gül ihtiyacının yüzde 20’sini karşıladığını söyledi.

Gül yetiştiriciliği hakkında önemli adımlar atıldığını söyleyen Ak Parti Milletvekili Recep Özel, Tarım ve Kırsal Kalkınma tarafından gül yetiştiriciliğine yüzde 50 hibe desteği verildiğini söyledi. Isparta’nın tanıtımı açısından gülün önemli olduğunu belirten Milletvekili Özel, yerli ve yabancı turistleri çekmek için gülün tanıtımının iyi yapılması gerektiğini ve bunun içinde gereken bütün çalışmaları yaptıklarını söyledi.  

Güneykent Belediye Başkanı Fahretdin Gözgün, gül bahçesi gezisinin ardından Milletvekili Özel’e gül suyunun nasıl yapıldığını gösterdi.

 
ISPARTA'NIN 24 SAAT KESİNTİSİZ ANLIK TEK HABER SİTESİ BOMBA 32.....
                                  BOMBA32 FARKIYLA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR