20 Nisan 2024 Cumartesi

HAYDAR KEMAL KURT’TAN BAŞDEĞİRMEN’E MANİDAR TEBRİK

HAYDAR KEMAL KURT’TAN BAŞDEĞİRMEN’E MANİDAR TEBRİK

Siyaset

Ak Parti’de bir dönem İl Başkanlığı ve milletvekilliği yapan, Isparta’da partinin büyüklerinde olan Haydar Kemal Kurt, sosyal medya hesabından Şükrü Başdeğirmen’in Ak Parti’den belediye Başkan Adayı  gösterilmesini değerlendirdi.

İŞTE O PAYLAŞIMI

Şükrü Başdeğirmen beyi Isparta Belediye Başkan Adaylığı sebebi ile tebrik ederim uzun dönem böyle bir fırsatı arayıp bekleyen birisi olarak en sonunda tüm riskleri göze alarak aday adayı olmayı göze alarak bu yola çıkabilmesi takdir edilmeli. Aday olması ise ayrıca bir takdir edilmeli. Tabii daha önceki süreçlerde parti tercihleri konuşulan kişinin partimizi tercih etmeleri de takdir edilmeli. 17 yıllık bir partinin aday adaylığı müracatı dışında kendisi ile bir ilişkisi ve teması olmayan kişiyi adayı olarak belirlemesi de takdir edilmeli. Hele ittifak uğruna adaysız kalma durumu pisikozundaki Ak Parti Isparta teşkilatı mensuplarının bazılarının mutlulukları da anlaşılmaz değil. Aramızdan bunca yıllık parti teşkilatı olarak genel merkezin kabul edeceği bir aday adayı çıkaramadığının mahcubiyeti ile ittifak uğruna adaysız kalmak arasında ilk durumun benimsenmesi Şükrü beyin kazanması ile doğrulanmış olabilir. Yalnız Ak Parti sevdası “adaylık aşkı” ile ancak 17 yıl sonra doğanlar İnşaallah intibak sorunu oluşturmadan Isparta’mızın hayrına bir belediye hizmet dönemine vesile olurlar.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yorunların analizi!

14 Aralık 2018 Cuma 20:10

AK PARTİLİLER SAYIN KURT'U ÖYLE KÖTÜLEMİŞSINİZKİ YORUMLARINIZDA, EĞER DOĞRU SÖYLEDİĞİNİZÎ DÜŞÜNÜYORSANIZ BU SÖYLEMLERİNÎZDE 2 SONUÇ ÇIKIYOR! 1.PARTİNİZDE LİYAKATSÎZ KİŞİLERİ ADAY YAPILIYOR! 2.SİZLER ADAYIN LİYÂKAT EHLİ OLUP OLMADIĞINA BAKMAKSIZIN PARTİ LİDERİNE BİAT EDİP İTAAT EDİYORSUNUZ!

bir garip yolcu

07 Aralık 2018 Cuma 18:12

Bir dönem tombaladan il başkanlığı yapmış çapsız bir adam il başkanlığı döneminde neler yaşandıgını ve sonrasında milletvekili olarak ıspartatamıza neler kazandırdıgını vatandaş çok iyi biliyor ve o dönemleri unutmadı yaptığı açıklama kendin adına.. Reis uygun görmüş açıklamış bu saatten sonra hazmet ve sus artık Ayrıca 17 yıldır sivil toplum örgütünde Ispartaya hizmet etmiş bir kişiye böylesi bir açıklama ancak Haydar kemal e yakışır...

KadirBilen

07 Aralık 2018 Cuma 00:25

Herkese mavi boncuk dağıtarak şirin görünmeye çalışan Sayın Şükrü BAŞDEĞİRMEN belediyecilik makamda oturup çay ısmarlamaya benzemez haa bunu bilesin. Tercih Ispartalının Ama birilerini makama çıkarmak için merdiven basamağı olur, ama Türkiye'de örnek il ve belediyecilik yapana destek olur.

Kurt

06 Aralık 2018 Perşembe 22:41

senin adın sanın yok iken bu parti seni hiç bir emeğin olmadan önce il başkanı sonrada milletvekili yaptı, son seçimlerde aday olamayınca nankörce demeçler verip sıvıştın, şimdide aklın sıra başkanın kararını eleştiriyorsun. sen vekil olarak Isparta ya ne yaptın ki sadece kendi menfaatini düşünen bir adamsın. gölge etme başka ihsan istemez. Isparta'da seni hiç kimse istemiyor ve sevmiyor. Uyanıklık ettiğini zannederek kendi kendine gelin güveyi olma.

Laf ola beri gele

06 Aralık 2018 Perşembe 21:54

Sayın kurt siz partinin ısparta büyüğüsünüz ama, Şükrü Başdeğirmeni aday olarak seçendepartinin Türkiye büyüğü. Biz size saygı duyalım. Sizde reise.

Bozbeyli

06 Aralık 2018 Perşembe 16:39

Şükrü bey senin güneş enerji panellerinde çalışırken bize selam bile vermezdim bizde sana oymu vercez avcunu yala

İşçi

06 Aralık 2018 Perşembe 16:03

Biz senide biliriz şükrü bey GES yatırımlarınıda

Adı gibi kendiside eskimiş

06 Aralık 2018 Perşembe 15:29

Sayın eski vekil,Allah aşkına düşün artık bu milletin yakasından Siz ne yaptınız nifak ****ktan küfür etmekten başkaLütfen siz yorum bile yapmayın Her zaman ki gibi muhalefette kalın gölge bile olmayınGidin köyünüze iyi bildiğinizi yapınAyrıca burdaki yorumlarada hazmedinBuna göre önünüze bakın.Kalın sağlıcakla

DURMAK YOK YOLA DEVAM İNŞAALLAH

06 Aralık 2018 Perşembe 14:01

Belediye başkanı seçiyoruz.Parti genel başkanı değil.Isparta'ya hizmet edecek milletin içinden vizyon ve misyon sahibi bir insan ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN.

Başçavuş

06 Aralık 2018 Perşembe 12:00

Görünen o ki, AKMHP iş birliği çerçevesinde akp nin Isparta adayı, seçilmesin diye gösterilmiş. Bu kadar basit!..

serhat

06 Aralık 2018 Perşembe 11:27

haydar başkan doğru söylemiş. sayın adayımızın önceki seçimlerin hiçbirinde AK Partimize oy verdiğini sanmıyorum. ancak bu kadar yanlış aday olabilirdi. AK parti davası ve teşkilata uygun mudur?

Ispartalı

06 Aralık 2018 Perşembe 11:27

Gözüken o ki yusuf ziya günaydın la yola devam milleti düşünen yok herkes bi tanıdığını makam için bi yerlere getirmeye çalışıyor ak partiliydim ama bu saatten sonra akp ye oy vermicem.

Halil

06 Aralık 2018 Perşembe 11:17

AGZI OLAN KONUSACAK SANIRSIN BULUNMADIK BURSA KUMASI CINGENE BEYLIK VERIRSEN OLACAGI BU

ıspartalıgenç

06 Aralık 2018 Perşembe 11:14

sn kemal kurt bey efendi 17 yıldır kaç gönül yaptınız kaç gönül kırdınız sayısını biliyormusunuz bilmem ama her belediye seçim döneminde sizin egonuz ve partiyi babanızın malı gibi görerek gelen herkezi geriye döndürdünüz. bana teşkilatcılıktan bahsediyorsunuz davadan bahsediyorsunuzda ben size şunu sormak istiyorum dava parti binasındanmı yapılıyor,çözüm üretmeden yönetime girerek il başkanı olarak mı dava güdülüyor. yaptığınız tebrik sizin davaya karşı bakış açınızıda sergilemektedir.

Cancazım

06 Aralık 2018 Perşembe 10:57

Kendini aşmış büyük düşünenler Şükrü beye destek olur; kibir abidesi, kendini aşamamış her şeyin parayla çözüleceğine inanan zavallılar da köstek olmaya çalışır.

Adsız Adam

06 Aralık 2018 Perşembe 10:55

Sayın Risk Almayalım Isparta Rumuzlu arkadaş, Ak Parti Şükrü beyde bir liyakat gördü ki aday gösterdi. Şükrü beyin üniversite okumasının eleştirilmesi de ayrıca çok komik. Ülkemizde ne yaşanıyorsa hepsi cahillikten geliyor. Kuran'da bile ilk emir Oku.

danino

06 Aralık 2018 Perşembe 10:31

doğru söze ne demeli?tabikiii alkış

ısparta

06 Aralık 2018 Perşembe 10:02

yusuf ziya kabak tadı verdi gitsin artık ne bu ya heykel yontma cart curt işler boş şeylere para harcıyor

Gün

06 Aralık 2018 Perşembe 10:00

Mslüman: 5'Sanıya'de Oy verip 5'Sene Sitem, Etme. Unutma Ki, Hatalı Solama: Ölüm Getirir Hatalı Oylama'da Zam ZULÜM GETİRİY. Aklınla Oy Ver.

Yol arkadaşlığı

06 Aralık 2018 Perşembe 09:59

Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda! Bu sadece partinin zahmetini çekenler için bestelenmiş, partinin kaymağına tâlip olanlar için değil! Adam birde seçilemezse ITSO 'nun başınada dönebilsin diye yasa çıkarıldî iyimi? Yolda bulukları ile yol arkadaşlarını değiştirmek bu partinin bir geleneği oldu. Bu partide galiba herkesin son tarihi var yenisiyle değiştirilmek için. Vefâ'mı o sadece bir semt adı olarak kaldı.

Savlı Oduncu

06 Aralık 2018 Perşembe 09:47

Şükrü abiye hayırlı olsun.Etrafında dost gibi görünüp AK Partiye ve Hükümete sövüp sayan ve Devletin verdiği desteklerle bir yere gelenlerden uzak dursun yeter. Allah'ın izniyle başkanlık işini yüzünün akıyla yapacağından şüphemiz yoktur.Kendisini karalayan açığını arayan asalaklar mutlaka olacaktır.Elmas üzerine çamur sürmeyle elmaslığından bir şey kaybetmez.Isparta Belediyesinin şahlandığını hep birlikte göreceğiz.Allah yolunu açık etsin.Sav Kasabası her zaman desteğini verecektir.

eleştiri

06 Aralık 2018 Perşembe 09:47

yorumlara bakıyorum da kimsenin eleştiri işine gelmiyor. kendi içlerinden biri olsa bile hemen karşı tarafa geçiyorlar. konuşan kişiyi tanımam bilmem. kendi partilinizi de eleştirmeniz çok güzel bir davranış. ama keşke antalya-ısparta yolunu duble yapamayanları, sav daki kötü kokuyu yıllardır çözemeyenleri de eleştirseydiniz keşke. zaten sizden farklı düşünen her kişi kötü dimi. gerçi ülkenin türkçedeki matematikteki fendeki doğru yaptığı soru sayı ortalaması ortada çok bir şey beklememek lazım.

cemal

06 Aralık 2018 Perşembe 09:45

Sayın kurt sizin sadece konumunuz vekildi vekilliğinizde ne kazandırdınız Isparta ya 17 yıl önce doğmuşsun ama ne il başkanlığında nede vekilliğinde bişey katamamışsın Isparta ya birde saygı duymayıp eleştiri yapıyorsun...

Risk almıyalım Isparta olarak

06 Aralık 2018 Perşembe 09:44

Riskmi aldı? Hangi riskten bahsediliyor? Adam seçilemezse ITSO'nun başına dönebilsin diye yasa çıkarttı Vekil. Sanki bu şahısların bir makamda oturması farz, bu nedir ya! Memlekette başka adammı yok anlamış değilim. Hele 2011 de 50 yaşından sonra üniversite falan okuması, bu iş proje kokuyor! Üniversite kapıları açılıyor, Itso başkanlığı, seçilemezse başkanlığa dönebilmesi için özel yasa bu ne özel bir adammış anlamış değilim. Ortakların hepsinin fetöden tutuklu olmaları..

ıspartanın yerlisi

06 Aralık 2018 Perşembe 09:44

bu seçim Şükrü Başdeğirmenin kimse kusura bakmasın

Ahmet Buhari ÇAKIR

06 Aralık 2018 Perşembe 09:37

Hayırlı olsun Başkanım Rabbim bizide sizide utandırmasın.inşaallah rabbimin izniyle vatandaşımızın oyları ile zaferle çıkacağız.

m.erdem

06 Aralık 2018 Perşembe 09:35

ak partinin ısparta teşkilatı komple istifa edip siz haydar bey ya da o zabun biriniz bağımsız aday olun bakalım bu teşkilat halk nazarında kaç okka çekecek reisin ekmeğini yiyerek oynadığınız particilik oyunu yeter hadi bağîmsız aday olun görelim delikanlılığınızı

Yol arkadaşlığı

06 Aralık 2018 Perşembe 09:32

Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda! Bu sadece partinin zahmetini çekenler için bestelenmiş, partinin kaymağına tâlip olanlar için değil! Adam birde seçilemezse ITSO 'nun başınada dönebilsin diye yasa çıkarıldî iyimi? Yolda bulukları ile yol arkadaşlarını değiştirmek bu partinin bir geleneği oldu. Bu partide galiba herkesin son tarihi var yenisiyle değiştirilmek için. Vefâ'mı o sadece bir semt adı olarak kaldı.

Hakan Köylü

06 Aralık 2018 Perşembe 09:27

Kendisini partinin abisi zanneden bu kardeş ! Şimdiye kadar Isparta için ne yapmıştır. Isparta’da kaç esnafın kapısını çalıp çayını içip hal hatır sormuştur?

ahmet

06 Aralık 2018 Perşembe 09:20

ısparta şükrü ye kalırsa vay ısparta nın haline . kendisi yolunu bulur.

hulusi

06 Aralık 2018 Perşembe 09:16

haydar bey bu parti seni vekil yaptı..... daha önce refah partisinden kendi köyünden belediye başkanı adayı oldun 3 oy aldın yılllar sonra ıspartanın vekili oldun il başkanı oldun yani kendi köyünde adam yerine konmadın ama ak parti seni adam yaptı o yüzden uslup ve konuşmalarına biraz dikkat et sus ta vefanı göster

veli

06 Aralık 2018 Perşembe 08:58

bu adam kazanırsa kodomanlar kazanır olan gene gariban vatandaşa olur

VATANDAŞ

06 Aralık 2018 Perşembe 08:45

ISPARTAMIZ İÇİN HAYIRLI OLSUN İSABETLİ BİR KARAR

esnaf

06 Aralık 2018 Perşembe 08:38

senin ıspartaya ne faydan olduki suratına bak bii.sen gitte sanayiye sor

Görseniz!!!

06 Aralık 2018 Perşembe 08:36

Öncelikle hayırlı olsun!artık ıspartanın kan değişimine ihtiyacı var kesinlikle bazı seylere yeter artık!yzg nin 7sülalesini doyuracak kendine cevırdıgı yatırımına,ısparta belediyesini aile şirketine çevirdiğine ki olay abartılıp sulalesının hepsı beledıyede bi yerlerde okadar cok haketmeyerek maas verdıgı ınsan varkı belkı kendının bıle haberı yok görün artık yaAllah için

muhlis

06 Aralık 2018 Perşembe 08:28

sayın Kurt hırs sebeb-i hasarettir, hni hatırlatmak istedim

İsimsiz

06 Aralık 2018 Perşembe 08:26

Sende aday gösterilmeyince herşeye bir kulp arıyorsun haydar bey. AK Parti zaten birçok değişik partilinin biraraya gelmesiyle oluşmadı mı? Yapıcı ol artık. Sen değilmisin aday gösterilmeyince yönetimi eleştiren. Senin davaya ne kadar katkın oldu ki?

Mahsun

06 Aralık 2018 Perşembe 08:14

Sen 17 yıllık kurucu üyeni telefonda tersle liderini kibirli olmakla itham et sonrada çık kendi partinin adayına laf söyle. Sana çok yakıştı gerçekten

Dost

06 Aralık 2018 Perşembe 08:12

Sayın KURT!... Bakıyorum da Ali Bolat'ı Başkan yapamadınız diye içiniz sızlıyor gibi duruyor buradan. Bu Parti ilk kurulduğunda size verdikleri şans, Amatörce idi. Sonrasında zaten yapılan hatanın farkına varıp, sizi daha ****dılar bir yere... Bir de bu taraftan bakmak lazım. Gerçek bir AK Partili iseniz, destek olmanız lazım. Yaptığınız çok yanlış. Büyüklerimiz elbet bu yanlışı görecektir.

Ali çakacı

06 Aralık 2018 Perşembe 07:53

Kendin sanki patinin tabanindan gelip il baskanlıgi ve miletvekili oldun hiç dündünmü.kalkıp partiyi yıpratiyorsun.ısparta istiyor sen kalk 4.5 senedir partiye halka ne zaman hizmet ettin seçim zamanı basinda görünüyorsun. 2 dönemdir sizin gibi zihniyetler den belediyeyi kaybettik ısparta artık ak parti belediye alaçak.

Berk

06 Aralık 2018 Perşembe 07:06

Parti kararını vermiş reis okey vermiş sen kimsin ve neye göre konuşuyorsun !!! Vekilken yaptıkların ortada !! Sende ancak seçim zamanları aday olmaya gelirsin Isparta ya !!! Dışarıda yaşayanlar müdahale etmeye hakları yoktur !!!!

TEŞKİLATÇI

06 Aralık 2018 Perşembe 06:05

HANİ DERLER YA KEDİ UZANAMASSA DİYE BAŞLAYAN BİİR SÖZ.SANA YAKIŞMADI BAY KURT.O KARARI SEN VERCEK YAŞTA DEĞİLSİN.ONU SAYIN R.T.E. VERİR.GERÇEK DAVA ADAMIYSAN DAVAYA SAHİP ÇIKACAKSIN ETRFA BÖYLE SÖYLEMEK UYGUN DEĞİL.SANA YAKIŞMADI O KADAR

Isparta li

06 Aralık 2018 Perşembe 02:57

Sayin kemal kurt senin vekillık yaptığın dönemde teşkilattan çıkardığiniz aday ile siz yusuf ziya gunaydin ni bir dönem daha başkan ettiniz halkın çok sevip saydığı kimsenin kalbini kırmayan sukru bey için geçip açıklama yapıp kendini iyice kucultuyorsun adam gibi tebrik et sus cumhurbaşkanimiz verdiği bu kararı parti içinde bu memlekette vekilik yapmış biri olarak bu tarz bir açıklama yapıyorsun. CumhurBaşkanımız en doğru kararı vermiş tir. Bu Seçim de belediye ak partinin dir.

AKP

06 Aralık 2018 Perşembe 02:55

Bir şirket düşünün 5 ortaklı bu şirketin 5 ortagı suçlu ceza evine giriyor biri nedense sütten çıkmış ak kaşık... NASIL OLACAK ŞİMDİ??? Beş ortaktan dördü şuçlu biri suçsuz ve temiz öylemi.!!!!

Zafer baskani

06 Aralık 2018 Perşembe 02:45

Sayin haydar bey madem o kadar biliyordun sende aday adayi olsaydin sukru basdegmen baskan ben 24 haziran aksami parti binasina geldi ve gec saatlere kadar oradaydi ama sen o gece hic bir aciklama tebrik msj bile yayinlamdin sende vekillik yaptin il baskanligi yaptin ve partinin dabani sayilirsin gelseydin sende aday olsaydin

Hasan

06 Aralık 2018 Perşembe 02:19

Ak partiye AKP diyenlere kapı aralamak şöyle Dursun makam verme bu günün işi değil.Siyaseti dizayn eden yerel güçler dava adamı Dağil şöhretli veya paralı adam pazarı oluşturmuşsa aday başdeğirmende olur,sektioğluda hoplamaya gerek yok.Yalvaça adınız geçiyordu peki onca tecrübe ve birikiminizi neden kendi ilçenize adaylık noktasında genel merkeze bastırıp gelmedinizde şimdi bu riski alan Şükrü beyi eleştiriyorsunuz..Henüz aday açıklanmadı son abeyliğinizi yapın baronlara dur deyin.

AK PARTİLİ

06 Aralık 2018 Perşembe 02:08

Sayın kemal kurt, il başkanlığı ve millet vekilli yaptığı donemde, İsparta ya ne vermiş ki, ak partiyi 2 adım öteye mi ****ürmüş ki boyle yorum yapıyor.Ak parti tabanı nedemek biri anlatsın, 10 yildir bu memleketi Yusuf Ziyaya mahrum ederken nerede idi bu taban ve parti yetkilileri. Söz gumusse sukut altındır. Demişler. Sussunlarda bunları adam s****ım. İnşallah ŞÜKRÜ beyle ispartamiz sahlanacak ve kendini taban diye adlandıran, ama bir yaraya merhem olmayan yamyamlara itibar etmeyecektir.

Allah biliyor sizi

06 Aralık 2018 Perşembe 02:01

KARALAMA YAPMAYIN SİZİ BİLEN BİLİYOR

yavuz

06 Aralık 2018 Perşembe 02:00

Sayın Kurt,bu parti seni layık olmadığın halde vekil yaptı,il başkanı yaptı,lafa bakarım laf mı diye,söyleyene bakarım adam mı ,diye, Şükrü bey halkın adamıdır,bunu unutma.

Haydar

06 Aralık 2018 Perşembe 01:59

Vay be ne garib dünyadır ki bu dünya siz bu haberi yapınca adaylık mı iptal olacak onu anlamadım ben

Başğan

06 Aralık 2018 Perşembe 01:58

Haydar bey ilk kez doğru konuşuyor haklı ak parti akbabaların çogunlukta oldugu partiye dönüşmüştür .herkez bir yere çökme peşinde .yazık bu parti bunun için kurulmadı eski heyacan dinamizm yok menfaat adamlarının partisi olmuş

Ispartalı

06 Aralık 2018 Perşembe 01:53

Çok doğru söylemiş. Bugüne kadar partinin kapısından adım attığını görmedim duymadım. Aday adaylığını açıkladığı gün tesadüfen ordaydım. Getirdiği topluluğun bir kısmı aşağıda kaldı partiye çıkmadı bile. Neymiş solcularmış... Çıkanlar da ısparta'nın kaymağını yiyen zengin kesimdi. Gönül belediyeciliği diyorduk zengin belediyeciliğine döndük. Mücahitler gitti müteahhitler geldi. İsmail Özdemir varken, Osman Zabun varken, Ali Bolat varken, elit tabakanın adamının aday yapılması faciadır.

sus

06 Aralık 2018 Perşembe 01:49

Haydar Kemal Bey sen köyünden belediye başkanı olamadın ama milletvekili oldun susta adam sansınalr

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR