24 Nisan 2024 Çarşamba

HİZMET EDEN HER İNSAN BİZİM İÇİN KUTLUDUR

HİZMET EDEN HER İNSAN BİZİM İÇİN KUTLUDUR

Siyaset

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, beraberinde meclis üyeleri ile birlikte bir süre önce görevlerine başlayan MHP Merkez İlçe Başkanı Akif Çapraz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Umur Güzerin ile birlikte İl Başkanı İsa Yalçın ve Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Öztelli Turan’ı ziyaret etti.


Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve meclis üyeleri ilk olarak bir süre önce görevlerine başlayan MHP Merkez İlçe Başkanı Akif Çapraz ve Ülkü Ocakları Başkanı Umur Güzerin’i makamlarında ziyaret etti. Başkan Günaydın, “Hep birlikte Isparta’mıza çok daha güzel ve başarılı hizmetler vermeyi belediye meclisi üyelerimizle birlikte temenni ediyoruz, hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunuyoruz. Yapılacak olan hizmetlerin Isparta’mıza faydalı olmasını diliyoruz. Partimize ve Isparta’mıza hizmet eden her insan bizim için kutludur. Bugüne kadar yaptıkları hizmetlerinden dolayı da geçmiş tüm yöneticilerimize ve partililerimize de şükranlarımızı sunuyor, teşekkür ediyoruz” dedi.


14 Mart’ta MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin emirleri, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’in talimatlarıyla Isparta Merkez İlçe kurucu yönetim kurulu olarak atandıklarını söyleyen MHP Merkez İlçe Başkanı Akif Çapraz, “Genel Merkezimiz böyle bir takdir buyurdu” dedi. Çapraz, “Bir atama diyoruz ama biz atamadan daha çok bu kutlu davaya kendimizi atanmış, adamış bireyler olarak görüyoruz. Talip olmadık, layık görüldük, layık görenleri de mahcup etmek istemeyiz. Genel Başkanımızın emirleri doğrultusunda bu kutlu davada bu bayrağı bir adım ileriye götürebilmenin onurunu yaşamak istiyoruz. Bizde bu ziyaretlerinizden dolayı belediye meclisi üyelerimize bizleri ziyaret etmenizden dolayı büyük bir onur duyduk, gurur duyduk. Hep birlikte inşallah Isparta’nın geleceğinde, Isparta’nın 81 il içerisinde daha önemli yerlere geleceğini, daha iyi yerlere getireceğimizden şüphem yok. Hep birlikte uyumlu bir şekilde Isparta’ya katkı sunacağımızı düşünüyorum. Amacımız inşallah Gökkubbe’de hoş bir seda bırakmak. İnşallah bu sedayı hep birlikte bırakırız” görüşlerinde bulundu.


Belediye Meclisi Üyeleri de, Türkiye’ye ve Isparta’ya faydalı hizmetlerde bulunulması temennilerini iletirken, samimi ve içten çalışacaklarına ve başladıkları her işi en güzel şekilde başaracaklarına olan inançlarını belirttiler.
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve belediye meclisi üyeleri, Merkez İlçe ve Ülkü Ocaklarını ziyaretinin ardından Kadın Kolları ve İl Teşkilatını da ziyaret etti. Başkan Günaydın burada da Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Öztelli Turan ve yönetimi ile İl Başkanı İsa Yalçın ile yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR