19 Mart 2024 Salı

İSA YALÇIN'IN HAİNLİK AÇIKLAMALARINA ŞOK CEVAP!

İSA YALÇIN'IN HAİNLİK AÇIKLAMALARINA ŞOK CEVAP!

Siyaset

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Yalvaç ilçe kongresinde önemli açıklamalarda bulunarak üstü kapalı bazı partilileri eleştirmiş ve o isimleri hain olarak ilan etmişti.

İsa Yalçın’ın o açıklamalarına Abdullah Aytaç’tan cevap geldi.

İşte o açıklamalar: 23 Nisan 2017 günü yapılan Milliyetçi Hareket Partisi’nin Yalvaç İlçe Kongresi’nde isim verilmeden veya yerel basında ismimizin geçmesi üzüntü vericidir. Sayın il başkanının bahsettiği konu aynen  şöyle olmuştur. Yalvaç İlçe teşkilatı Şarkikaraağaç İlçe teşkilatından listeleri daha önce vermesine rağmen Yalvaç ilçe teşkilatı geç kalmıştır. Ramazan Kabalak başkanım şahittir. Bize denilen yargıtay da ismi olmayan kimse Yalvaç İlçe Kongresinde oy kullanamaz. Yalvaç ilçe kongresinden bir hafta önce yapılan Eğirdir ilçe kongresinde 72 kişi  yargıtayda ismi olmamasına rağmen oy kullandırılmıştır.10 Ocak 2015 günü yapılan Yalvaç MHP İlçe Kongresi Yalvaç için özel hazırlanmıştır. kongredir. Sayın İl başkanım dediği doğrudur. Yalvaç ilçe seçim kuruluna vermiş olduğumuz listeyi onaylayıp kabul yazısını vermiştir. Daha sonra il başkanlığı tarafından geri çektirilmiştir. İl başkanım Gelendost İlçe kongresinde değil ondan 15 saat önce Yalvaç’tan giden dolaylı  bir telefon sayesinde öğrenmiştir. Telefon eden kişide zaten inkar etmemektedir. 

23 Nisan 2017 günü yapılan Yalvaç MHP İlçe kongresinde sayın il başkanım kendisine ulaşan bütün üyeliklerin kabul edildiğini sadece bir kişinin üyeliğini kabul edilmeyeceğini ona da en kısa zaman da genel merkez tarafından cevap verileceğini söylemiştir. O zaman 2014 yılında Milliyetçi Hareket Partisi’ne üye olanların karar defterinde üyelik listelerini fotokopileri bende mevcuttur. Aradan 3 sene kadar zaman geçmesine rağmen bütün üyeliklerin kabul edildiğini söylendiğine göre 2014 yılında yapmış olduğumuz üyelerin yaklaşık 100 kadar kişinin ismi neden yer almamaktadır. 

Milliyetçi Hareket Partisi Yalvaç İlçe Kongresi asıl gündemi bu mudur lidere sadakat şerefimizse konuşulacak çok şey olduğunu düşünüyorum. Zaten üyelik meselesi Yalvaç’ın 20 ila 25 yılık sorunudur. Bu işin uzmanları da bellidir. Kabak tadı vermiştir. İl başkanımın fitneden fesatlıkdan  hainlikten bahsetmiştir. Çok doğrudur. 2014 yerel seçimleri öncesi AKP belediye başkan aday adayı Murat Sarıoğlu’nun adaylığı  AKP’den kesinleşmesi halinde onu desteklemeye şeref sözü verenlerin isimlerini sayın il başkanımda mevcuttur.Bu konuşma sonradan da olsa benim de bulunduğum bir ortamda gerçekleşmiştir. Zaten Murat Sarıoğlu’da  bunu  inkar etmemektedir. İl başkanımın bu konuyu gündeme getirmesi camiayı çok sevindirmiştir. İl başkanım bizim en büyük üzüntümüz Yalvaç’a geldiğiniz de sizi ağırlayacak bir yerimizin olmayışıdır. Yaklaşık 2 senedir teşkilat binamız ve Milliyetçi  Hareket Partisi  tabelamız da yoktur. Levhamız yoktur. Bu bizi derinden üzüntüye sokmuştur. En kısa zaman davulla zurna ile bir teşkilata sahip oluruz. Bu konuda camia olarak  bize de bir görev düşerse her zaman hazırız. Sayın il başkanım mahkemeyi  Kübradan bahsetmeniz bizi çok sevindirmiş ve duygulandırmıştır. Camia olarak o günü sabırsızlıkla beklemekteyiz. Bu konuşulan konular 3 veya 5 gün sonra mutlaka unutulacaktır. Ama tarih 1000 yıl geçse de bazı gerçekler asla unutmayacaktır. 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yalvaçlı32

02 Mayıs 2017 Salı 16:38

İsa doğru konuşmuş. İsa başkan yalvaçtaki kongre konuşmasında isim belirtmedi neden Abdullah Aytaç kendi üstüne alınıyor. Demek ki İsa Yalçın doğru konuşmuş. ve bildiğim kadarıyla İsa başkan çok şey biliyor ama insanları rencide etmemek için susuyor. Tavsiyem Abdullah Aytaç susacak ve oturacak . çok zıplasa daha neler çıkar bilmem.

vatanda

02 Mayıs 2017 Salı 13:49

isa bu açıklamayı bilerek yaptı. hedef saptırıyor, şu dönemde ne alaka delege , yok bilmem eski dönem başkan, 2015 ko gresi, üzerindeki neyi hangi algıyı uzaklaştırmaya çalışıyorsun?

muhammet

02 Mayıs 2017 Salı 11:38

İsa bey önüne geleni ihanetle suçlamakla çevirdiğin dolapları gözden kaçıramayacaksın. SEnini nasıl il başkanı olduğunu bilmeyenler vardır biz anlatmaya devam edeceğiz.CAbıoğulları tortoplar o tertemiz insanlar partiden uzaklaştı/uzaklaştırıldı meydan sana kaldı.Öyle çöreklendinki partiye yandaşlarını da delege yapıp her dönem kazndın. ama artık bittii gideceksin.

Yılgıncaklı

02 Mayıs 2017 Salı 10:51

Evet son yerel seçim de Eğirdir de MHP il başkanı İsa yalcınin en yakın arkadaşları ve sözde MHPliler Ömer Şengölü desteklerken hiçbir şey yapmadı uyarmadı bile ve biz seçimi kaybedip sonuçlara itiraz süreciyle uğraşırken sözde MHPli arkadaşları ile birlikte Ömer Şengölü tebrik ettiler ve bu sözde MHPli arkadaşlarıyla birlikte şimdi yeni ilçe yönetimini oluşturarak yeni dönemin hazırlıklarına başladılar bunlar nasıl hala mhpliyim diye gezebiliyor yüz karaları

Mahkeme-i Kübra

02 Mayıs 2017 Salı 10:20

İl başkanı sayın İsa Yalçın Yalvaçı kazanabilmek için Eğirdiri nasıl feda ettiğini Ertekin Durutürk ile Eğirdirde DP adayı Ömer Şengölü desteklemek için neyin pazarlığını yaptığını bu pazarlık sonucunda MHP'nin Eğirdiri kazanamaması için gerekenleri yaptığını da açıklasın.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR