23 Nisan 2024 Salı

ISPARTA'YA İHANET EDİYORLAR

Ak Parti Isparta Milletvekili S. Sadi Bilgiç, muhtarlar derneğini ziyaretinde yaptığı konuşmasında muhalefet milletvekillerine yüklendi. Bilgiç, MHP'li Isparta vekili Korkmaz'ı Isparta'yı kötülemekle suçladı.

Siyaset

 

Ak Parti Milletvekili Bilgiç, “Recep Özel şurada bir senedir milletvekili olarak görev yapıyor. Ben 6 senedir, MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz ile çalışıyorum. Daha bir kez koluna dosya alıp gelip de şunu şöyle yapalım, Isparta için hep birlikte çalışalım dememiştir. Yapmış olduğu hadise meclis kürsüsünden Isparta’yı kötülemektir.

 

Ben, kendisine en son şunu söyledim, ‘Ayıptır ya, seni dinleyen bir adam çocuğu Isparta’yı kazansa göndermez.  Bir iki yerde nahoş bir hadise oldu. Isparta’nın bazı bölgelerinde kız çocuklarına öğretmenlerin tutumları ile ilgili olayları TBMM’de konuştu. Bu da Isparta’mıza en büyük ihanettir. Isparta’yı karalayan olaylardır.  6 senedir MHP’li Nevzat Korkmaz, Isparta’yı kötülemekten başka bir şey yapmamıştır.

 

Bundan önce bir diğer milletvekili vardı. Ana muhalefet partisinin Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner. Ona da hakkını vermek lazım, O da, sürekli bizi rahatsız ederek, Isparta’nın sorunlarını bize aktarıp ortak çözüm arardı. Bu da bir diğer muhalefet milletvekili idi. Coşkuner, her seferinde bize sorun iletirdi bizde bunları beraber çözerdik.

 

Şimdi ise MHP’li Nevzat Korkmaz ve CHP’li Ali Haydar Öner sadece kendi işleriyle uğraşıp Isparta’yı es geçiyorlar. Ak Parti olarak sadece biz dosyaları koltuğumuzun altına alıp mecliste Isparta’nın kazanması için çaba sarf ediyoruz.

 

Her şeyi dobra dobra konuşmalıyız ki, bir dahaki sefer sizin yanınıza geldiğimizde konuşmaya yüzümüz olsun. Biz konuştuğumuz zaman verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Bugüne kadar Ankara’ya bizim yanımıza gelen hemşerilerimizin tüm işlerini çözmeye çalıştık.

 

Muhalefet milletvekili sabahtan akşama kadar oturur soru önergesi hazırlar ve meclis başkanına verir. Biz gider bu işleri çözeriz. Arkasında dururuz işlerin. Çaba sarf eder ve sonuca ulaşırız. Bunun pastasını sabahtan akşama kadar oturup soru önergesini hazırlayan muhalefet milletvekilleri yer."

 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR