29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA'DA O YOLLAR BİTECEK! SON NOKTAYI BİLGİÇ KOYDU

ISPARTA'DA O YOLLAR BİTECEK! SON NOKTAYI BİLGİÇ KOYDU

Siyaset

Isparta’da uzun yıllardır gündemden düşmeyen Dereboğazı ve Burdur yolları ihale ve yapım süreçleri devam ediyor. Bu kapsamda TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç,önemli açıklamalarda bulundu.

Yıllardır Isparta’nın kanayan yarası haline gelen ve gündemden düşmeyen Dereboğazı ve Burdur Dostluk yollarında flaş gelişmeler yaşanıyor.

O yollarda yapılan çalışmalar hakkında TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, önemli açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Isparta Burdur Dostluk yolunun projesinin tamamlandığını müjdeleyen TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, en geç iki ay içerisinde ihalesinin yapılacağını söyledi.

Milletvekili Bilgiç, Isparta'nın merakla beklediği 2 önemli projeyle ilgili şu açıklamaları yaptı:

İHALE YAKINDA

"Isparta-Burdur arasındaki dostluk yolunda Karayolları Bölge Müdürlüğümüz proje çalışmasını tamamladı. Kamuoyuna açıklandığında ne kadar ciddi ve büyük çaplı bir proje olduğunu göreceksiniz. Duble yol yapım ihalesinin bugün-yarın ilana çıkacağını tahmin ediyorum. Isparta ve Burdur 2 kardeş şehirdir. Ciddi olarak ortak işlerimiz ve projelerimiz var. Sosyal yaşamın içerisinde birlikteyiz. Yeni yol yapılınca iki il arasındaki mesafe kısalacak. 2 şehrin birlikte daha hızlı büyümesine vesile olacaktır.

DEREBOĞAZI'NDA PROJE DEĞİŞİKLİĞİ

Isparta-Antalya Dereboğazı Yolu bizim için çok önemli. Karayolları Bölge Müdürlüğümüz projede tüneller tarafında bir değişikliğe gitti. Tünelin biraz daha uzatılması gündeme gelmiş. 4 kilometreden fazla tünel inşa edilecek. Nisan ya da mayıs ayı gibi projenin son şeklini alacağını düşünüyorum. İnşallah ihale de yıl içinde mutlaka yapılacaktır."

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ahmet mehmet

04 Ocak 2021 Pazartesi 23:14

Yolu bırakında aşıları getirin bir işide becerin be kardeşim 50milyon doz gelecekti hani aralık ayında gelen adet çok komik oldu, beceriksizliğinizin bedelini bu halk canıyla ödüyor.

Sadi güvensiz

04 Ocak 2021 Pazartesi 01:21

Sen önce kendi ilçenin yollarına bak Ş.Karaağaç -Eğirdir yoluna bak. Doğulular uzaya çıktı. Kaç yıldır vekilsin yapamıyacaksan boşa o koltuğu işgal etme.

Vatandaş

02 Ocak 2021 Cumartesi 20:17

Iaparta Eğirdir yolu gibi 2 yılda patates tarlasına dönecekse boş yere mütaahidi zengin etmeyin,yapmayın

İsmail Çeliker

01 Ocak 2021 Cuma 21:24

Sayın vekilim 18 senedir ıspartayı herşey den mahrum ettiniz.Ak partili vekiller hiç çalışmadı Antalya yolu çoktan bitmesi lazımdı.Neden karadenizli millet vekilleri karadenize lüks duble yollar yaptırabiliyorda siz yaptıramadınız.Eğirdir üzeri Konya yolu daha berbat.

Ah yalan dünya

22 Ocak 2020 Çarşamba 23:57

18 yıldır iktidardasınız. Hayla bitecek diyorsunuz Allah tan korkun bee sizin gibilerle ancak mahşerde görüşecez. Hakkımı haram olsun

Isparta sevdalısı

20 Mart 2017 Pazartesi 11:03

Sayın vekilim, ****retleriniz için çok teşekkür ederiz, Ancak geçen hafta Antalya'ya gitmiştim. Adamların Isparta tarafındaki önce yapılan 20 kmçlik yol yapılıp hizmete açılmış, yeni yapılacak 20 km.lik başlamış ve yaz sonu bitirilecek gibi. Bizim ise ilk yapılan 15 km.lik yol tam olarak bitmiş bile değil. Soraki 15 km.lik yol daha hiç başlamamış bile.Bahsettiğiniz yol ise bu ikisi arasında kalan 60 km.lik yol.yazık çok yazık. Isparta'da yol işleri kaplumbağa hızı ile gidiyor. Dikkatinize.

ıspartalı

20 Mart 2017 Pazartesi 16:52

Ben de aynen sizin gibi düşünüyordum. Ancak, Bu tarafın o tarafa göre iki önemli farklılığı var. Birincisi bu taraf Antalya tarafına göre hep dağlık ve dağları taşları kırarak yol açmak zorundalar. Antalya tarafı ise düz arazi. İkincisi ise Antalya da her mevsimde yol ve inşşaat çalışması yapılabiliyor. Isparta da ise özellikle bu yıl kış çok çetin geçti.İnşaallah bahar gelerekten yol çalışmaları hızlanır.

bolat

20 Mart 2017 Pazartesi 09:59

biz bu lafları cok duyduk artık bir dogruluk payı yok her secimde söylenir ama bişey yapılmazz

Bilir Kişi

20 Mart 2017 Pazartesi 09:26

Bu yolda vefat eden her vatandaşın kanında eliniz var vekilim. Para musluğunun başında oturuyorsun fakat başta Antalya olmak üzere Ispartanın komşu illerine yollarının hali ortada...

MEHMET BOYACI

20 Mart 2017 Pazartesi 09:06

sayın vekılım süreyya sadi bilgiç acılan 281 yolun devamı önem arz edıyor dsi yanı cekecegi yol iki metre valımızın sızlerın belediye başkanımızın acmış oldugu bugun gelıp görmek lazım inanınkı acılmalı sızler bır talımat beledıye başkanınız hemen acacak saygılar

Madur Isparta

20 Mart 2017 Pazartesi 00:39

Türkiye'de her ilin yolları yapıldı ne varsa bu ısparta Antalya yolunda 100 km yol 10 yıldır her seçim öncesi yapılacak.Vatandaşın maddi kaybını bırakın bir kenara hayatını kaybeden insanın haddi hesabı yok bu yolda.Yapılacagına inancımız degil,umudumuz bile yok. Şehirler arası yollarda Isparta levhası bile yok. Nerde ki duble yol...

YILDIRIM ®

19 Mart 2017 Pazar 22:48

Yapamadınız gittiniz kaç senedir. Bu kaçıncı vaat bu kaçıncı söz... ne zaman seçim olsa ilk vaat ısparta antalya arası duble yol çalışması. Ama hani icraat. Yok... bırakında bari onu da yzg yapsın...

TÜRKİYE CUMHURİYETİ

19 Mart 2017 Pazar 22:10

Bir Ülkeyi fakirleştireceksen önce bankalarını satın alacaksın, duble yollar yaptıracaksın, ucuz arabalar üretip arabaya özendireceksin cazip krediler sunup arabalar aldıracaksın. işte bu serhoşluk o ülkeye yeter.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ

19 Mart 2017 Pazar 22:04

ag gibi örülmüş duble yollarımız var fakat!!!YERLİ ARABAMIZ YOK.( bu yollarda atalarımızın bizlere emanet ettiği 720 taşınmaz malların satılıp özelleştrmelerden elde edilen paralarla yapıldı.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ

19 Mart 2017 Pazar 21:57

bu tip şeyler ne garipse seçim zamanı ortaya çıkar ve devam eder gider.Arkadaş bu seçim değil gelecegini şekillendirecek bir seçim yol olmazsa olmaz fakat VATANNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!

Yalvacli

19 Mart 2017 Pazar 21:54

Isparta konya arasida lütfen acil

kadir ok

19 Mart 2017 Pazar 21:23

10 yıldır yapıldı yapılıyor denir.3 km yol yaptılar.. 45 yıl sürer 12 seçim daha kazanılır bu yoldan

Allah büyük

19 Mart 2017 Pazar 18:53

Allah büyük şehir hastanesinde taşören çalışanlarının sorunları var.ama ak partiden çıt yok.ses yok.ama allah büyük.sayın vekil bunu bir düşünün isterseniz

şarkıcı

19 Mart 2017 Pazar 17:52

uzun yolda hep müzik dinlerim

Ötüken li

19 Mart 2017 Pazar 16:55

İlk önce Eğirdir yolunu bitirin sayın vekil.

Deli

19 Mart 2017 Pazar 16:33

Her ne hıkmetse, referandum ve secım zamanı ıhaleye cıkar, snra projesı yapılıyodur ve bır bakmışssın ne yapan var ne çizenn...!!! Şimdı aynı temcid pilavı gıbı 500. Defa haberi yapılıyo, yok proje değişmiş yok ıhaleymiş. Nerde icraat?? Hanı raylı sıstem noldu? Raydan mı cıktı?

Selim4

19 Mart 2017 Pazar 16:21

Sabredelim az kaldi refaranduma. Daha cok cikar bu haberler sayin halkimiz. En azindan gündem olmaz bu haberler refarandum gecince. Evet diyen evet der hayir diyen hayir. En azindan sulandirip sulandirip gundeme gelmez haberler de.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR