26 Nisan 2024 Cuma

Ispartaya kavga yakışmaz

Ispartaya kavga yakışmaz

Siyaset

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Uluslar arası gül ve halı festivalinde yapmış olduğu konuşma kamuoyu tarafından beğeni ile karşılandı. Milletvekili Recep Özel'in İşte o konuşması  “Birinin başarısızlığını istemek Isparta’ya yapılabilecek en büyük kötülüktür.  Belediye Başkanımız gül heykelleri yaptı, araç filosunu yeniledi.  Çalışmalarında kendisini engelleyen yok. Bu destekler hükümetimiz tarafından sunuluyor. İstikrar olmasa  bu destekleri vermek mümkün değildi.

 2023’te Türkiye’nin dünyanın 10 büyük ekonomisinden biri olma hedefi ortaya konuldu. Hepimiz bu uğurda ant içtik.  Diyanetin teması bu yıl Kardeşlik Hukuku ve Ahlak. Bunu Isparta olarak gül kardeşliği ile taçlandırmak zorundayız.  Gülün memleketi olan Isparta’ya kavga yakışmaz. Bu kardeşliği tüm kesimlerle yaşamalıyız. Bu festivali bir kesimin festivali olarak algılamak Isparta’ya ihanet olur. Bu festival 425 bin Ispartalının festivali. Isparta’da gülle ilgili çok güzel gelişmeler oluyor.

SDÜ Gece Gündüz Çalışıyor

 SDÜ’de gül sempozyumu düzenleniyor. SDÜ Rektörümüz de Isparta’ya katkı sağlamak için gece gündüz çalışıyor”

GÜL ÜRETİCİLERİNE MÜJDE

Gül üreticilerine müjde de veren milletvekili Recep Özel, gül ürünlerinde ve kozmetikte gül tesisi, rehabilite merkezleri  yatırımlarına kırsal kalkınmayı destekleme kapsamında yüzde 50 hibe verileceğini söyledi. Özel,  “Isparta için bundan daha büyük teşvik olabilir mi?’ diye sordu. 

   

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR