28 Mart 2024 Perşembe

KEÇİBORLU AK PARTİ DÖNEMİNDE 60 YILLIK İSTEKLERİNE KAVUŞTU...

AK Parti Milletvekili Recep Özel ve İl Başkanı Nuri Uzaktaş, dün Keçiborlu ilçesine giderek vatandaşlarla beraber oldu.

Siyaset
    Ögle saatlerinde Keçiborlu'da bulunan heyet, esnafları ve vatandaşları ziyaret ettiler. Keçiborlu'ya yaptıkları yatırımları anlatan Partililer, halktan bu dönem Belediye'yi almak için oy istediler.
    Ak parti milletvekili Recep Özel vatandaşlarla yaptığı sohbette şunları dile getirdi 'Keçiborlu'ya yaklaşık 30 milyon liralık yatırımlar yaptık. 60 yıldır çözülemeyen içme suyu sorununuzu çözdük. Tarımda 10 bin hektarlık alanda arazi toplulaştırmasını gerçekleştirdik ve damlama sulama sistemlerinizi tamamladık. 400 kişilik yurdunuz tamamlandı. Dere islah çalışmalarınız bitti. İlçenize güzel bir anaokulu kazandırdık. SDÜ ile girdiğimiz temaslar sonucu ilçeye Mekotronik, Bankacılık, Sigortacılık, Doğalgaz ve Tesisat bölümleri açıldı. Bu bağlamda İlçeye daha çok öğrenci gelecek ve ilçe bütcesine katkı sağlayacak. 224 konutlu toki evleri tamamlandı ve vatandaşların konut sorununu çözdük. Köprülü kavşak çalışmalarımızın yanı sıra anayol kaldırım ve güzergah çalışmaları tamamlanarak ilçe Şehir görünümüne kavuşuyor.
    Bizler 60 yıldır sizin sadece talepte kalan isteklerinizi birer birer yerine getirdik. Bakın getireceğiz demiyoruz, bunları yaptık sizlere teslim ettik. Biz Türk milleti olarak çok çabuk unutan bir toplumuz size meclis tutanaklarından bir örnek vermek istiyorum. İşte eski Milletvekillerimizden İbrahim Gürdal bey sizler için yıllar önce mecliste dönemin Başbakanına şu soru önergesini vermiş,
191. — Isparta Milletvekili İbrahim Gürdal'ın, Keçiborlu İlçesinin içme suyu
ve kanalizasyon sorunlarına ilişkin Başbakandan sözlü soru önergesi (6/286)
bunu geçmişi unutmayın diye gösterdim. Biz Ak Parti hükümeti olarak çok çalışıyoruz, bizi eleştirenler yaptıklarımızı görmek istemiyor ve kendileri yapmış gibi lanse etmeye çalışıyorlar. Biz yapacaklarımızla değil yaptıklarımızla öğünüyoruz. 2 dönemdir bizlere Belediyeyi teslim etmiyorsunuz. Biz bu dönem sizlerden Belediyeyi istiyoruz' dedi.
   Daha sonra heyet Ak Parti Keçiborlu İlçe teşkilatının düzenlediği iftar yemeğine katılarak partililerle birlikte oldu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR