29 Mart 2024 Cuma

KURUMSAL BİR TEPKİ GÖSTERDİM

Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç'un teşvik ile ilgili yaptığı açıklamalara kurumsal tepki gösterdiğini dile getirdi.

Siyaset

Isparta Ticaret ve Sanayi Odasından düzenlenen Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi Genel Kurul Toplantısına katılan Ak Parti Milletvekilleri Recep Özel ve Süreyya Sadi Bilgiç ITSO ile yaşanan problemler hakkında açıklamada bulundular.

 

Teşvik sistemi  ile ilgili en büyük fırtınayı yaratan olayın Burdur ve Afyon’un teşvik kapsamında 3’üncü sırada yer almasının olduğunu söyleyen Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta’nın ikinci bölgede olmasıyla gurur duymamız gerekir yorumunu yaptı. Teşvik siteminde Isparta’nın 2003 yılında 28’nci sırada yer aldığı belirten Bilgiç, ‘şimdi ise Isparta 21’nci sırada yer alıyor. Türkiye’de böyle bir atak yapıpta 8 basamak birden yükselen başka bir il yok’ dedi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç’un teşvik ile ilgili açıklamalarına kurumsal tepki verdiğini dile getiren Bilgiç, ‘Başkanımız katıldığı bir toplantıda ‘Isparta artık girişimcilik ruhunu kaybetti’ diye bir açıklamada bulundu. Başkanımızın yaptığı bu açıklamayı bende başka bir toplantıda söyledim. Fakat benim açıklamalarım farklı bir yöne çekildi. Teşvikle ilgili yapılan bu açıklama herhangi bir siyasi parti kanadından yapılsaydı normal karşılardım. Fakat bu açıklamanın Isparta Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılmasına kurumsal tepki gösterdim. Isparta’ya hizmet noktasında hep birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Isparta’nın daha iyi bir yerde olması için el birliği ile çalışalım’ dedi.

 

KAMPUS DUVARLARINA KAPANMAMALI

Toplantıda Süleyman Demirel Üniversitesi’ne bugüne kadar 80 milyon’a yakın kaynak aktardıklarını belirten Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, SDÜ’nün Isparta’ya faydalı olabilmesi için kampus içine kapanmaması gerekiyor dedi.

 
 
                                                  BOMBA32 FARKIYLA
 
 
 
 
 
 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR