19 Mart 2024 Salı

MİLLETVEKİLİ SÜREYYA SADİ BİLGİÇ İPLİKSAN'DA İŞÇİLERLE BULUŞTU

MİLLETVEKİLİ SÜREYYA SADİ BİLGİÇ İPLİKSAN'DA İŞÇİLERLE BULUŞTU

Siyaset

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, referandum çalışmaları kapsamında İPLİKSAN Fabrikasını ziyaret etti. 

16 Nisan Pazar Günü yapılacak olan referanduma artık 2 gün kaldı. Milletvekili Bilgiç, referandum çalışmaları kapsamında Isparta'nın tüm kesimleri ile bir araya geldi. Isparta'yı adeta karış karış gezerek destek isteyen Milletvekili Bilgiç, süreci yoğun bir tempoda geçirdi.

Bilgiç bugün de İPLİKSAN fabrikasını ziyaret ederek işçilerle buluştu. İşçilere referandumda neden "EVET" denilmesini gerektiğini anlattı.

İşçilerin sorularını da yanıtlayan Bilgiç uzun süre sohbet ettikten sonra fabrikayı gezdi. 






YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Herkül

13 Temmuz 2018 Cuma 23:11

3 aydır maaş alamıyoruz ipliksan işçisi rezil durumda bu gün grev var hep aynı yalanlar söyleniyor bıktık artık allah bildiği gibi yapsın patronu da yöneticileri de

ASKERI ÜCRETLI!

14 Nisan 2017 Cuma 15:44

ADAMLAR 3.KÖPRÜYÜ YAPTIK DIYORLAR; HAAA NEYMIS DEMEKKI SIZDEN ÖNCE 2 TANE KÖPRÜ YAPILMIS; HEMDE 45 SENE ÖNCE DEMIREL YAPMIS O KÖPRÜLERI; FAKAT SIZ KADAR AZ HIZMET ETMEDIKLERI ICIN SAYACAK REKLAMINI YAPACAK VAKIT BULAMAMISLAR! AMA SIZ DEVLETIN ISLERINI VAKIFLARA BAGIS YAPANLARA YAP ISLET DEVRET YARI ÖZEL IHALE EDECEKSINIZ; SONRADA SUNU YAPTIK BUNU YAPTIK DIYECEKSINIZ! HALBUKI SIZDEN ÖNCEKI SIYASILER DEVLETIN HEM YAPTILAR HEM MILLETE HIZMET VERDILER SATMADAN IS ADAMLARINDAN BAGIS vb. ALMADAN !!

Sülo

14 Nisan 2017 Cuma 14:53

Yiğidi öldür ama hakkını yeme.Bu adamın hakkını yemeyin.Isparta için çalışıyor.İnşallah yeni fabrikalar,iş sahaları açtırır.

Abullah KARLI

14 Nisan 2017 Cuma 10:37

Vekil Bey, Oy istemek için gittiğin o fabrikalarda aynı ekonomik ve sosyal koşullarda sen 1 ay çalış bakalım ondan sonra sen bile EVET demeye utanırsın emin ol. Hem biraz göbeğin erir, hele bi bak o işçilere senin gibi kilolu olan var mı, adam yarı aç yaşıyor çünkü.Zaten referandumdan sonra Ankara'daki keyfine devam edersin:)

namuslularda namussuzlar kadar cesur olmalı

14 Nisan 2017 Cuma 10:03

Menderesci oldunuz, Demirelci oldunuz, Özalcı oldunuz, Erbakancı oldunuz, Tayyipçi oldunuz.Yarina Allah kerim..!! Haa biz mi?? Biz her zaman ATATÜRK'cü idik... Dün, Bugün, Yarın..

mehmet

14 Nisan 2017 Cuma 08:56

herkes gelecek vekilimi dinleyecek ve doğruyu öğrenecek

Sercan

14 Nisan 2017 Cuma 00:49

Hayatı boyunca her daim patron olmuş bir insan işçilerin ayağına gidiyorsa bu cumhuriyetin kazanımıdır,arkadaş müftüler sülalasındandır.Gün gelir bunlar kendilerne karşı gelen insanları,kendilerine biat ettirirler.Bknz Tekin Bayram,Bknz M.Özdemir.Erkan Mumcu :) :)

İşçi oğlu işçi

13 Nisan 2017 Perşembe 23:54

Maddelerdenmi yoksa yapılmış ve yapılacak icraatlardan mı bahsedildi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR