28 Mart 2024 Perşembe

MİLLETVEKİLİ SÜREYYA SADİ BİLGİÇ OSB'Yİ ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ SÜREYYA SADİ BİLGİÇ OSB'Yİ ZİYARET ETTİ

Siyaset

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve beraberindeki heyet Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesini (OSB) ziyaret etti.

S.D. Organize Sanayi bölgesinde bulunan fabrikadaki işçilerle bir araya gelen Milletvekili Bilgiç, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının diğer seçimlerden çok daha önemli olduğunu söyledi.

Güçlü bir Türkiye ve yönetim için 'Evet' oyu verilmesi gerektiğini anlatan Bilgiç, "Ülkemizin geleceği, çocuklarımızın, sizlerin geleceği, dış ülkelerin bizlere aldıkları düşmanca tavırlar ve bakanlarımızın önlerini kesip Türk vatandaşlarımızla buluşmalarına engel oldukları için 'Evet'oyu vermemiz gerektiğini belirtiyorum. Sizlerden, ailelerinizden 'Evet' oyu vermenizi istiyorum." diye konuştu. Bilgiç daha sonra sanayicilerin ve iş adamlarının sorularını yanıtladı.




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gemicik

01 Nisan 2017 Cumartesi 12:59

Başbakanın oğlunun da bilmem kaç tane gemiciği varmış.

MILLET!

31 Mart 2017 Cuma 13:45

15 YILDIR ESNAF VE ISCILERIN BÜTCELERINI VE SIYASETCILERIN BÜTCELERINI KIYASLAYIP NASIL KISA ZAMANDA KATLARIIN, YATLARIN, DENIZE NAZIR VILLALARIN , GEMI FILOLARININ SAHIBI OLABILIRLER BIR BILGILENDIRSEDE MILLET 3 KURUSA SÜRÜNMEKTEN KURTULSA IMIS!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR