20 Nisan 2024 Cumartesi

NAİL BAYRAM'DAN RECEP ÖZEL'E TEPKİ

NAİL BAYRAM'DAN RECEP ÖZEL'E TEPKİ

Siyaset

Isparta Belediyesi tarafından yapılacak olan Dede Korkut Müzesi projesinin iptalini isteyen AK Parti Milletvekili Recep Özel'e MHP İl başkanı Nail Bayram'dan tepki geldi.

Bayram açıklamasında; "AK Parti Isparta Milletvekili syn Recep Özel’in, Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın’ın ilimize kazandırmak için 1 yıldır üzerinde çalıştığı Dede Korkut Müzesi ile ilgili basına yansıyan açıklamalarını üzülerek okudum. Milletvekili Recep Özel; gece gündüz Isparta hizmeti ile çalışan ve daha önce “seçime yarım saat bile kalsa ihale yaparım, hizmetten geri kalmam” diyen Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın’ın Kirazlıdere’ye uygulamak istediği Dede Korkut projesinin ihalesini seçim sonrasına bırakmasını istemiş.

Birincisi Recep Özel’in Isparta’ya yapılacak olan bir yatırımı neden engellemeye çalıştığını anlamak mümkün değildir. Seçimlere daha 108 gün varken belediye yönetimine “ihaleyi seçimlerden sonra yapın” demek “108 gün Isparta’ya hizmet etmeyin” demekten başka nedir? 

Türk dünyasının yüzlerce yıllık kültürel kimliğinin taşıyıcısı ve ortak mirası olan ‘Dede Korkut’ UNESCO’nun Dünya Somut Olmayan Miras Temsilî Listesine girmiştir. Özümüz, kimliğimiz ve benliğimiz olan Dede Korkut’un ne kadar önemli olduğunu bilen ve bu ismi ilimizde yaşatmak, Isparta’yı bir kültür ve turizm merkezi haline getirmek için çok önceden harekete geçen Belediye Başkanımıza karşı “bu yatırımı yapma” diye açıklama yapmanın ne anlama geleceğini Isparta halkı çok iyi anlamaktadır?

Seçim var diye bizden yatırımlarımızı durdurmamızı nasıl istersiniz?

Şu anda mevcut bir belediye başkanı var. Bir milletvekilinin belediyenin yapacağı yatırımlarla ne alakası olur?

Recep Özel’in açıklamasından bizim anladığımız şudur;

Demek ki;daha önce Balaban zamanında olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde Şükrü Başdeğirmen belediye başkanı olursa belediyeyi Milletvekili Recep Özel yönetecek, “o ihaleyi yap”, “bunu işe alma”, “şu parkı buraya yap” diye talimat verecek.

Buradan Recep Özel’e sesleniyoruz;

Bütün ömürleri Türk milletine hizmet etmekle geçen ülkücüleri lutfen bir daha “seçim var hizmet etmeyin” diye uyarmayınız Biz darağacına giderken bile “Türkmlleti” diyen bir neslin temsilcileriyiz.syn

Recep Özel’e rağmen Isparta’ya hizmet etmeye devam edeceğiz.Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mevlüt Ay

17 Aralık 2018 Pazartesi 01:33

Ispartamızın müzeden önce daha önemli ihtiyaçları vardır. Arsa rantçılığı ile belediye yönetenler şimdi de müteahhitliğe soyunmuş durumdadır. 32 m devasa bir heykelin şehrin silüetini bozacağı aşikardır. Kimden onay alınmıştır, Isparta’nın hangi mahallesinde anket yapılıp böyle bir yatırım düşünülmüştür. Hizmet yapılsın ihaleyi acele ettirmenin anlamı nedir. İhale için birilerine söz mü verilmiş seçimin kaybedilme telaşı mı ihaleyi hızlandırmaktadır

Kadim Medeniyet

15 Aralık 2018 Cumartesi 00:37

Küba, Kuzeykore dışında heykelle uğraşan bir CHP birde Ispartada Yüksek Mimar kaldı varmı başka uğraşan ve heykel milliyetçiliği yapan vatandaş hiZmet bekliyor.İstanbul trafiği olmuş caddeler bir günde saat 8:00 yada 17::00 da o Bilge başkan trafiğe çıksaya.....142. Caddenin köstebek yuvalarını kapattı sağolsun...Aynı caddeye sıcak asfalt sözünü unutmuş başkan hatırlatırız...

Ali

15 Aralık 2018 Cumartesi 00:12

Ne yapcan müzeyi zaten planını kimin cizdiği belli. Geç bunları işiniz gücünüz yalan dolanla. Zaten türkiye siyasetten adam olmaz devlet dairesine siyaset girdiyse tamam.müdür hademeye laf geçinemiyor.hepiniz aynısınız

Zafer baskan

14 Aralık 2018 Cuma 20:21

Saten sayin gunaydin baska bildigi birsey yokki muze heykel cicek bocek baska ne var bana ve ispartaya o muzenin ne getiri olcak ispartanin en onemli sorunu trafik sorunu onu coz herkez alkislasin toki toplu konut projesi uret devlet desteklesin kucuk keciborlu bile 4 etap toki aldi biz hala daha heykele muzeyle ugrasiyoruz

Eksoz şükrü

14 Aralık 2018 Cuma 17:48

Cumhurcular kapıştı.Haydi meydane.Defransiyel,şaft dağıldığında seyret manzarayı.Frenleri yağlayın,cayırtı yapmasın.

Gürdallar

14 Aralık 2018 Cuma 17:37

Recep özel seni milletvekili olarak görevlerini yapmaya davet ediyoruz. Her seçimde dereboğazı yolunu duble yol yapacağız, Ispartaya hızlı tren getireceğiz , yeni organize sanayi yapacagiz, Yeni sanayi sitesi kentsel dönüşümle taşınacak vs. vs. 15 senedir memlekete çivi çakmadıniz. İş yapan bir belediye başkanı mız var onunda elini kolunu bağlamak istiyorsunuz. ittifak ruhuna aykırı.....

Şabbakların ahmet

14 Aralık 2018 Cuma 16:11

İyi de bunların ikisi de cumhurcu değil mi ? Devletin bekası için birbirinize niye laf söylüyorsunuz.Fatiha bilmezler,ırkçılar diye başka biri mi söyledi.Hesap sormazsam namerdim diyen Bush muydu acaba ? Birisi devletçi birisi reis çi ? Yani cumhurcu ? Birlikte yürümüyormusunuz ?

Kendi aday olsaymış olacakmış!

14 Aralık 2018 Cuma 15:19

Parti tabanına rağmen her zamanki gibi kendi adamını partiye dayattığı için seçtirmek için elinden geleni yapacak vekil! Sonra Merkeze nasıl hesap verir aksi takdirde Partide onca adam varken dışardan aday dayattığı için.

Güller

14 Aralık 2018 Cuma 15:12

Porsuk çayı akar çay yap diyen yoruma katılıyorum. Çok doğru söylemişsiniz. Konya da güzel bir il belediyeciliği falan.

Babalar gibi satamazlar müzeyi!

14 Aralık 2018 Cuma 15:12

Sayın vekil satılamıyacak yatırımlardan taraftar değil! Gerçi bunlar Yusuf Ziya'nın yaptığı her projenin karşıtları ya! Bunların babalar gibi yandaşa 2'ye sattığı fabrikayı Yusuf Ziya geriye belediyeye 3'e satın alıp kurtardığındada Yusuf Ziya Günaydını mahkemeye vermişlerdide, Yusuf Ziya Günaydın "KAMU YARARINA İŞ YAPTIĞI !" Gerekçesi ile beraat etmişti o mahkemeden.

Recebim

14 Aralık 2018 Cuma 14:47

Sakin gel recebim bak böyle herşeye alıyorsun sonra mental yorgunluğa tutuluyorsun bir dönem anca gidiyorsun kızağa çekiyorlar seni idareli kullan recebim idareli

Biz niye hasaplamadık acaba!

14 Aralık 2018 Cuma 14:44

Sayın vekil sen Ispartaya teşvik meşfik, Fabrikalarmı getirsen, Hızlı Tiren, Duble yol vb ulaşımımı düzeltsen! Tabakhane probleminimi çözsen çünkü 7 ay sonra yapılacak sözünüze artık güvenmediğimiz için, Sen Emsallerinle başka şehirlerin vekilleriyle ; onlar memleketlerine Ankaran hizmet kapışırlarken gidip onlarlamı yarışsan acaba! Biz seni Vekil seçerken Ispartaya ne getirdin ne ****ürdün niye hesaplamadan vekil seçtiysek!

ıspartam

14 Aralık 2018 Cuma 14:42

"Recep Özel emredecek şükrü yapacak" diyen il başkanı Zİya Günaydına herkes emrediyor oda yapıyor sorun da bu ya zaten.ıspartaya fuar alanı yapıyorum dedi bir gittik kapalı spor salonu gibi..Kendisi daha önce hiç fuar alanı görmedi mi diyesimiz geliyor.Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde hocalar " kubbesi yıkılan bir salon var ıspartada " diye öğrencilerine anlatıyor..

yatırım

14 Aralık 2018 Cuma 14:39

Müzelere yatırım diyenler.. Ne zamandan beri müze bir ile katkı sağlamış ki. müze yapacağına Cami yap,kıraathane yap, medrese yap. halk evi yap..eskişehirde ki porsuk çayından yap, afyondaki akarçaydan yap. Bir çay boyu var yıllardır övündüğünüz çimenini söküp söküp diktiğiniz..Artık devir heykel put müze dönemi olmayacak. Dönem civar illeri örnek alıp güzel şeyler yapma dönemi.

Ispartalı realist

14 Aralık 2018 Cuma 14:39

Yoruma bak antalya turizminden pay alabilmek için miş. Merkeze bağlı ilçen eğirdir varken,gölcük varken, yazılı kanyon varken turizmden pay alabilmek için doğal olmayan, sonradan yapılma heykellemi katkı sağlayacaksınız yoksa yandaşlarınızamı katkı sağlayacaksınız ? Bırakın artık yapıştınız ve hiçbiriey yapmadınız! Adama ne iş yapıyon diyoz işadamıyım diyo apartcılık iş olmuş :)))

Isparta halkı nankör deģildir!

14 Aralık 2018 Cuma 14:28

Gölcük birinci sit alanı olmaktan çıkarılıp , Katarlı iş adamınamı satıldı! Dünya harikası tabiat parkını birinci sit alanı olmaktan çıkaran zihniyetin mensuplarımı eleştiriyor Kiraz ağaçlarının kesildi diye! Ispartada yeşillik olarak süpürgelerden başka bir şey yoktu ve çöl gibiydi! Ispartayı ağaçlandıran, çiçeklendiren güllük gülistan yapan Yusuf Ziya Günaydındır!

Vatandaş

14 Aralık 2018 Cuma 14:20

Bana Vali Oğuz ve Rektör İbicioğlu ile bir olup Yusuf Ziya Günaydının her projesini engelledikleri günleri hatırlattılar! Sayın Yusuf Ziya Günaydının yapacağı yer altı otoparklarını falan ne eleştirmişlerdi, olmaz demişlerdi! Oldu; çokta güzel oldu, her yeraltı otoparkına girip çıktığımda kesinlikle çok hayır dua ediyorum Yusuf Ziya Günaydına ve bütün ekibine! Antalyadan gelip gidenlerde çok dua ediyordur yolları çok şeritli bölünmüş yol yapanlara!

Isparta unutmaz!

14 Aralık 2018 Cuma 14:11

Dereboğazı yolunda olan kazaların çokluğu nedeniyle, Vatandaşın Dereboğazını duble yol isteyen bütün vatandaşların haklı çağrısına "KAZMA KÜREK ALIP GİTSİNLER!" Diyen bir vekilden ne bekliyordukda gene vekil seçtik anlamış değilim. Yusuf Günaydın beyefendiciğim Eskiotogara yapacağınız Otoparkıda hemen ihale edin bir an önce yapın inşêellah engelleyicilere rağmen!

ah nerde vah nerde

14 Aralık 2018 Cuma 14:07

ve şunuda diyorum egalarını tatmiin edenler sizlersiniz madem milletvekilisniz ITK M ŞUAN DEVLETİN elinde devlettte şuan sizlerin elinde varsa yüreğiniz acın secim sonrası bırakmayın laf salatasına milletin karnı tok cumhurbaşkanlığı secimlerinde derebogazı yolu ihale aşamsında iahle edilecek burdur yolu 2 ay içerisinde acılacak bunlar sizin yalanlarınız sami,mi dürüst degilsiniz vekill

veli cetinturk-adile abla

14 Aralık 2018 Cuma 14:03

gidin eskişehire bal mumu muzesi şu muzesi bu muzesi sen milletin vekilisin milleten üstun değislin sayın özell senin milletveili yapan zihniette buu sizin amacınızda bu siz yarın goreve gelseniz yapıaln şeyleride satarsınız çünkü yatırıma değil satmaya oadaklı hizmet anlayoışınız olduğu için sıkıntı orda

nurcan-ali ihsan-betül

14 Aralık 2018 Cuma 14:01

tebrikler sayın il başkanım buinların zihniyeti budur bunları eskişehire ****ureceksin köşe bucak muza ve TURKİYENİN HER YERİNDEN TURİST AKINI GELİYOR zihniyet meselesi bunun siyaset gözuyle bakanlrda kendi agolarına baksınlar gazinolardan cıkmayan tiplerdir

Milletin Sesi

14 Aralık 2018 Cuma 13:28

Nailbey bu yazinizdan dolayi sizi tebrik ederim.Syn vekilimiz Recep bey herzaman boyle bir yatirim yapmiyorlar koylere kasabalara kendi koyunden cok diger koylerde kendilerine oy cikiyor ornegin kuleonu Kuleonu icin bir calismasi olmusmu sormak gerek Saygilarimi sunarim basarilarinzin devamini dilerim

MURAT

14 Aralık 2018 Cuma 13:01

bırakın şu ucube inşaatları insanların refahını artırın bir müzenin ıspartaya katkısı nedir ayrıca yaptın zaten bir müze yeter otoparkı çöz i̇tkm yi̇ çöz yok i̇lla rant i̇lla yandaşlarin cebi̇ni̇ doldur.

Ispartalı

14 Aralık 2018 Cuma 12:59

O müze için yol açarken kaç tane dedenizin dedesinin diktiği ballı kiraz bahçelerindeki ağaçlar yıkıldı ? Kişisel egolarla yapılan müzeler köprü düzenlemeleri neden hep evinin etrafına yapılıyor düşünün bakalım . Yatırımın ÖLÜSÜ yapılan herşey.

Bizim memleket

14 Aralık 2018 Cuma 12:57

Aç gözünü hemşerim, Balaban başkanden de sayın özel vekildi, o zamanı hepimiz gördük, birdaha asla yaşamak istemeyiz...

Ali sokak

14 Aralık 2018 Cuma 12:54

Antalya turizminden pay alabilmek adına dünyadan kabul görmüş dedekorkut a sahip çıkan vizyona karşı nato mermer nato kafa, tebrikler Nail bey...

derya

14 Aralık 2018 Cuma 12:45

kapakkkkkkk

32.adam

14 Aralık 2018 Cuma 12:34

Helal olsun ağzınıza sağlık nasıl bir zihiniyet hizmet yapmayın alışmışlar milletvekili seçilip hizmet etmemeye yıllardır ıspartamıza birşey getiremediler iktidar partisi olmasına ve 2000 yıllardan buyana şehrimzden en çok millet vekili çıkaran partimizin vekilleri şu ıspartaya ne yapıldıysa belediye başkanları yapmıştır hizmetiniz yok bari yapana karışmayın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR