20 Nisan 2024 Cumartesi

NURİ OKUTAN'DAN REFERANDUM ÇALIŞMASI

NURİ OKUTAN'DAN REFERANDUM ÇALIŞMASI

Siyaset

Nurettin ARKAN/YALVAÇ, (DHA) - ISPARTA bağımsız Milletvekili Nuri Okutan, Yalvaç'ta referandum çalışması yaptı. Partisinden ihraç edilen Isparta bağımsız Milletvekili Nuri Okutan, Yalvaç'ta vatandaşla buluştu. Çınaraltı Meydanı'nda vatandaşla sohbet eden Okutan, 16 Nisan'da yapılacak referandumla ilgili konuştu.Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini doğru bulmadığını aktaran Okutan, partisiyle aynı düşüncede olmadıkları için arkadaşlarıyla birlikte ihraç edildiklerini ancak kimseye kırgın ve küskün olmadıklarını söyledi.

 

Cumhurbaşkanının çok fazla yetkiye sahip olduğunu aktaran Okutan, cumhurbaşkanının bağımsız olması gerektiğine değindi. Okutan,cumhurbaşkanının yetkilerinin kısıtlanarak başbakanın yetkilerinin artırılması gerektiği görüşünü savunduğunu anlattı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hasan

29 Mart 2017 Çarşamba 15:03

Hasan Başkanım,Nevzat Korkmaz'ı Gezdire gezdire neticeyi gördük,Kaymakam,küçük geldi şimdi Vali gezdirmeyemi başladık.Bunlardan bir şey olmaz Başkanım,Cefa çekmeyende,Vefa olmazmış yaşadık biz bu sahneleri,sana başka diyeceğim yok..

ıspartalı

29 Mart 2017 Çarşamba 10:58

nasıl hala milletin karşısına çıkıp şöyle böyle diyorsunuz.akşeneri desteklediniz akşener bu bacınız temmuzda başbakan olacak diyordu nerda :))

hakan

29 Mart 2017 Çarşamba 10:40

meral ı desteklemek denmez ona milliyetçiliği ayaklar altından kurtarmaya çalışmak denir Yaman efendi.Önüne geleni fetöcülükle suçlamak kolay :)) Bak bu işler şöyle olur dilekçeyi c.savcılığına yazarsın dersinki merla akçener fetöcü ahanda bunlar da delilleri altına da erkek gibi adını yazarsın tamam mı YAMAN efendi imzalar gönderirsin.Biz fetoş derken 2004 lerde siz muheterem diyordunuz o üfürükçüye

ali oğuzlar

29 Mart 2017 Çarşamba 10:37

Bu Nuri hangi Nuri diye sormuşsun ya..Bu Nuri ilkelerinin arkasında onu seçen seçmeninin yanında ve gönül verdiğimiz davanın arkasında halaaa dipçik gibi duruyor.Peki sen ve senin partici diye sevdiklerin varya bize kafatascı diyenlerle el ele.Fetö konusuna gelince meral akşener fetöcüyse neden duruyorlar vekil değil parti başkanıda değil.Sen yarım aklınla kimin fetöcü olduğunu ayırt edemezsin.Nuri okutan I VALİLİK YAPTIĞI YERLERDE SOR ADAM dır o adam

Yaman

29 Mart 2017 Çarşamba 09:11

Bu Nuri , Meral "ABLA" ile birlikte partinin altını oyup içinden parçalamak isteyen Nuri değilmiydi? Hani darbe öncesinde "Yurtta Sulh" diye FETÖ cü iş adamlarının desteğiyle toplantılar düzenleyen MERAL "ABLA"yı destekleyen Nuri.

vatandaş

29 Mart 2017 Çarşamba 09:10

Erken geldin be Ispartaya vekilim, bak Kılıçdaroğlu 31 Mart 'da geliyo. Madem hayır diiyon onunla beraber çık meydana. Hem biraz galabalık görünür.

Dik dur eğilme

28 Mart 2017 Salı 23:31

Adam gibi adam nuri okutan

Bozkurt

28 Mart 2017 Salı 23:05

Sen adamsın. Isparta halkı seninle syn vekilim

Yalvaç

28 Mart 2017 Salı 23:28

Sen ilk önce urfa valisiyken neden merkeze çekildin onu bir açıkla ıspartada kurduğun çiftligin hesabını ver

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR