20 Nisan 2024 Cumartesi

ÖZEL HÜKÜM İMZALANDI, YOL YAPIMINA BAŞLANIYOR...

Eğirdir Gölü ve çevresinde uygulanacak olan özel hükümün açıklamasının ardından, yatırımlar da ardı sıra gelecek. Bunlardan biri Isparta-Konya duble yolu.

Siyaset

 AK Parti Milletvekili Recep Özel, “yatırım boyutunda, özel hüküm Isparta-Konya duble yolunun önünden en büyük engeldi. Yol çalışması özel hüküm açıklanmadığı için yapılamıyordu. İkinci 15 bin km duble yollar arasında Isparta-Konya yolu vardı ama ihalesini bir türlü başlatılamıyordu. Özel hüküm imzalandığına göre, bu yolun da süreci başlayacak” dedi.

VEYSEL EROĞLU GELİYOR

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, önümüzdeki günlerde Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Isparta’ya geleceğini de haber verdi. Özel, “Özel hükümle ilgili olarak sayın bakanımız Veysel Eroğlu, buraya gelerek basın toplantısı ile yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verecek. Sadece yazılı talimat olarak kalmayacak” diye konuştu.

Recep Özel, özel hükümle yapılaşmaya izin veriliyor anlamının çıkartılmaması gerektiğini de sözlerine ekleyerek, “Köy yerleşik sınırları içinde yeniden ev yapılması, evlerin tamiratına izin verilmesi söz konusu olacak. Ahır vs. inşaatına imkan tanınacak” diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR