25 Nisan 2024 Perşembe

Recep Özel, Çilenin Nedenlerini Açıkladı

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, kanal 32 ekranlarında canlı olarak yayınlanan Basın Kulübü'nün konuğuydu.

Siyaset

Programda Şakir Aksöz modelatörlüğünde, Mehmet Erçakır ve Soner Toros’un sorularını yanıtlayan Milletvekili Recep Özel, karayolları tarafından yapılan asfaltlama nedeniyle çevre yolundaki çileye ilişkin soruları yanıtladı. Özel, “karayolları, özensiz çalışıyor” diyerek söze başladı. Özel, “Orada gerekli özen gösterilmeden çalışma yapılmış ama sorun giderilecek” dedi.

Milletvekili Özel, sıkıntılardan Isparta Belediyesi’nin de sorumlu olduğunu iddia etti. Özel, “Belediyenin yaptığı imar çalışmasındaki hatayı karayolları aynen almış projede kullanmış. Hal böyle olunca sonu olmayan kavşaklar ortaya çıkmış” dedi.

Recep Özel “Mahkemeler ihtisaslaşıyor”

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, adliyelerin kapatılmasına ilişkin soruları da yanıtladı. Özel, “artık, ihtisaslaşama gidilen bir tablo var” diye konuştu.

Milletvekili Özel, konunun siyasi malzeme olmasını da olağan karşıladığını söyledi.

“Bürokrata gösterilen saygı, bize gösterilmiyor”

Recep Özel’in, vatandaşlara da söyleyeceği vardı. Özel, “vatandaş, bizi görünce şikayete başlıyor, halbuki oradan az evvel bir bürokrat geçmiş. Neden ona söylemiyorsunuz dediğimiz de vatandaş, “yok biz size söyleriz” diyor. Olmaz böyle şey. Vatandaş, valiye, kaymakama, daire müdürüne de şikayetini açıkça söylemeli” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR