26 Nisan 2024 Cuma

SENİRKENT'Lİ AK BELEDİYE İSTİYOR..

Hafta sonu Milletvekili Özel ve İl yönetim kurulu üyeleri, Senirkent ilçe başkanlığını ziyaret ederek, İlçe seçiminin 100'üncü gün değerlendirme toplantısına katıldılar.

Siyaset
 ÖZEL SENİRKENT'İN EVLADI VE SENİRKENT'İN VEKİLİDİR...
 
Toplantıda bir açılış konuşması yapan İlçe Başkanı Erol Durmuş, Ak partide siyaset yapmanın önemine vurgu yaparak,şunları söyledi 'değerli İl Başkanım ve Milletvekilim sayesinde iki ilçeye 5 km mesafede olan bir Bölge Hastanesi kurulmasının son dönemecine yaklaştık, 1000 metre kare kapalı ve 2000 metre kare açık alanı bulunan bir hastaneye kavuşmamıza an kaldı. 2 ameliyat ünitesi bulunan bu hastane bizim için bulunmaz bir nimettir.Senirkentimizin ova yolları yapıldı. Bu çok önemli bir hadiseydi onu başardık ve sizlerin kullanımına sunduk. Mevcut hastanemize bir anbulansve röntgen cihazı alınmıştır. bu hizmetlerin başında Vekilimiz vardır. Biz Senirkentliler kaybettiğimiz yılları yeni vekilimiz ve yeni kadrolarımız ile yeniden kazanacağız. Milletvekilimiz bizim Senirkent evladı ve Senirkent Milletvekilimizdir' dedi. 
 
ÖZEL 'SİYASETTEN ÖNCE BEN BUGÜN BURADA ÇOK DUYGULANDIM'..
 
Daha sonra partililere seslenen özel 'ben bugün burada siyasetten önce bir insan olarak çok duygulandım sizlere önce partime ve daha sonra bana gösterdiğiniz sevğiden dolayı teşekkür ederim. sayın başkanım herşeyi konuştu ben sizlerden bu yapılan hizmetleri taçlandırmanızı ve senirkent belediyesine ak partiye kazandırmanızı istiyorum. 2014 yılında hedef belediyeyi almaktır. partimizin kuruluşundan bügününe kadar Senirkent hep ön sıralarda olmuştur. Bu duygularımla, Gül mevsiminin yaşandığı şu günlerde Gül şehrinde Güllerin efendisine layık bir ümmet olmak duasıyla, hepinize bu güzel gün için teşekkür ederim' dedi.
 
UZAKTAŞ '2014 SEÇİMLERİNİ ÇOK MERAK ETMEK İSTEMİYORUM'..
 
En son söz alan Ak Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş ise 'ben ve arkadaşlarımı bugün burada çok hoş bir ortamda karşıladınız.Bizim buralarda bulunma amacımız ülkemize hizmet etmektir. On yıldır dinmeyen ve inmeyen bir hizmet heyecanımız var. Gönlümüz hep hoşluktan ve hep güzellikten yana, bu heyecan sizlerle dahada artıyor. Belirli yerlerde değişik heyecanlarımız var. Burada ise Belediye'yi almamız lazım. Secimi almamız birinci hedefimiz. Ama düzgün insanlarla seçimi almak en büyük idealimizdir. Biz burada hemşehrilerimizin nabzını düzgün tutmak istiyoruz. Sırf seçimi kazanmak için değil güzel hizmetler için Belediye'yi istiyoruz. Bu duygularla ben artık Belediye'yi düşünmek istemiyor aldık kabul ediyorum' Dedi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR