28 Mart 2024 Perşembe

ŞENOL İDDİALI KONUŞTU

Partinin gerçekleştirilen kongresinde İl Başkanlığına seçilen Vedat Şenol,iddialı konuştu. Partideki üye sayısını artırmak istediklerini belirten CHP'nin yeni İl Başkanı Şenol, parti tabanındaki küskünleri de tekrar kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Teşkilatında yeni bir dönem başlıyor. Yusuf Erdoğan’ın adaylığı açıklamadığı kongrede İl Başkanlığına seçilen Vedat Şenol, bugün yapılacak olan devir teslim töreni öncesi ilk kez Gülkent’e konuştu.

Partide artık aktif üyelik döneminin başlaması gerektiğine dikkat çeken CHP İl Başkanı Şenol, önümüzdeki dönem içerisinde tüm üyelik kampanyalarının başlatılacağını söyledi. Şenol, “Gerek parti binamızın önünde gerekse kentin değişik noktalarında üye çalışmaları yapacağız. Partimizdeki pasif durumdaki üyelikleri aktif hale getireceğiz. Özellikle Genel Başkanın değişmesinin ardından partide üyeliklerin artırılması isteniyor. Biz de bu nokta üyelikleri artırmak istiyoruz. Geçmiş yönetimde ilk etapta bir üyelik çalışması yapıldı. Ancak daha sonra bu durdu. Biz buna yeniden ivme kazandıracağız. Ciddi bir anlamda üyelik kayıtlarımız olacak. Bunu da zaten zamanla kamuoyu ile paylaşacağız.”

Partideki nitelikli üyelerin tümünün küskünler grubu içerisinde yer aldığını ifade eden CHP’nin yeni İl Başkanı Vedat Şenol, “Sorumluluk alabilecek ve aktif olabilecek partililerin bir tanesinin küskün olmasına tahammülümüz yok” diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR