29 Mart 2024 Cuma

SEVİNCİMİZİ HALKIMIZLA PAYLAŞMAK İSTİYORUZ

SEVİNCİMİZİ HALKIMIZLA PAYLAŞMAK İSTİYORUZ

Siyaset

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 9 Eylül 2017 Cumartesi günü Isparta’ya gelerek belediyenin bir dizi temel atma ve açılış törenlerine katılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin programına ilişkin açıklamalarda bulundu. 
Isparta’ya gelecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ilk olarak belediyeyi ziyaret edecek. Bahçeli, belediye ziyaretinin ardından Mimar Sinan Caddesi Gelir Müdürlüğü yanında yer alan ve ISMEK El Sanatları ile Ahşap Sanat Merkezi tarafından tamamı el emeği göz nuru ile yapılan ürünlerin satışının yapılacağı El İzi Mağazasının açılışını yapacak. Buradan saat 12.30’da Devlet Bahçeli Gökkubbe Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezine geçecek olan MHP Lideri Devlet Bahçeli burada toplu temel atma ve açılış törenini gerçekleştirecek. 
Düzenlenecek programda Devlet Bahçeli Gökkubbe Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinin açılışı, Atatürk Anıtı açılışı, Devlet Bahçeli Caddesi açılışı, Gülpark açılışı, Pirimehmet Mahallesi Otoparkı açılışı, Çayboyu’ndaki köprülerin açılışı, Yeni Otogar ve Yaşam Alanı Temel Atma ve Etnografya Müzesi ek tesisleri Ergenekon Müzesi Temel Atma töreni gerçekleştirilecek.
Temel atma ve açılışların yapılacağı Devlet Bahçeli Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan törene tüm Isparta halkını davet eden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, görev süresi boyunca şehre güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini ancak bunların temel atma ve açılışların yapılamadığını söyledi. Devlet Bahçeli Uluslararası Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde cumartesi günü saat 12.30’da düzenlenecek törenle açılış ve temel atmaların yapılacağını kaydeden Başkan Günaydın, “Sevincimizi halkımızla paylaşmak istiyoruz. Yapacak olduğumuz açılış ve temel atmalarımızın milletimize, memleketimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
Temel atma ve açılışı yapılacak olan tesislerle ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bunlardan birisinin El İzi Mağazası olduğunu söyledi. Ahşap Sanat Merkezince 7 yıldır, ISMEK El Sanatları Merkezince de özellikle son üç yıldır ahşap ve tekstil üzerine ciddi çalışmalar yapıldığını ve bu merkezlerde 32’şer usta yetiştirildiğini anlatan Günaydın, “Kaybolan el sanatlarımızı ve Anadolu etnografyamızı tekrar ortaya çıkardık, günümüze taşıdık. Ürünlerimizi El İzi markası ve mağazası ile satışa sunuyoruz. Belediye olarak uygun ve kaliteli ürünler ortaya çıkardık ve bunların satışının yapılacağı mağazamızın açılışını gerçekleştireceğiz. Bunu önemsiyoruz, belediye tarihinde yer alacak önemli bir unsur olarak görüyoruz. El İzi Mağazamız ve içerisindeki ürünlerle ilgili ileriye dönük vizyonumuz var ve bu mağazalarımızın sayısını çeşitli illerle birlikte artırmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu. 
Isparta’ya çok sayıda otoparklar kazandırdıklarını dile getiren Başkan Günaydın, yine bunlardan sonuncusu olan Pirimehmet Mahallesindeki katlı otoparkın da yapımının tamamlandığını ve yapılacak törenle açılışının gerçekleştirileceğini belirtti. Prof. Dr. Turan Yazgan Etnografya Müzesinin yanına 400 metre uzunluğunda yeni ek tesisleri ve Ergenekon Müzesinin temelinin atılacağını aktaran Başkan Günaydın, Çünür Yeni Şehir bölgesinde 200 dönüm arazi üzerine yapılacak olan Yeni Otogar ve Yaşam Alanının temelinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından atılacağını kaydetti. 
Cumartesi günü Devlet Bahçeli Gökkubbe Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan törene tüm vatandaşları davet eden Başkan Günaydın, “Sevincimizi halkımızla paylaşmak istiyoruz. Açılışını yapacağımız ve temelini atacağımız yatırımlarımızın milletimize, memleketimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” görüşlerinde bulundu. Açılış ve temel atma töreninin ardından ise halka yemek ikramı gerçekleştirilecek. 
 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yenişehirli

07 Eylül 2017 Perşembe 13:46

Vefa yurduna kadar asfalt döküldü diğer taraflara yok evlerin camını açamıyoruz tozdan çukurlardan dolayı arabalar dökülüyor

esnaf

06 Eylül 2017 Çarşamba 20:31

inşallah başkanımıza yoladevamder

Çünür Yenişehir

06 Eylül 2017 Çarşamba 19:39

Sayın Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi Çünür Yenişehir cadde ve sokaklarında çay içmeye bekleriz. Belki Sayın Belediye Başkanı insafa gelir de buradaki yollara da asfalt döker...

+32+

06 Eylül 2017 Çarşamba 17:39

GeTMEYİ HEÇ DÜŞÜNMÜYORUM.....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR