26 Nisan 2024 Cuma

Sorunları Ortak Çözüyorlar

AK Parti Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel, Isparta'nın sorunlarını yakından bildiklerini dile getirerek,Şehrin sorunlarını biliyoruz ve çözmek için mücadele ediyoruz dediler

Siyaset
Vakit buldukça Isparta’ya gelen Recep Özel, vatandaşın sorunları ile de yakından ilgileniyor. Kendilerine gelen şikayet ve sorunları sumen altı etmediklerini söyleyen Milletvekilleri, “Bizim görevimiz, halka hizmet” diyerek ortak mesaj verdiler.

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, köylerin sorunlarını çok iyi bildiğini ve bu sorunları çözmek için gerekli çalışmalara başladıklarını söyledi. Isparta’nın sorunları ile yakından ilgilenen Milletvekili Özel, “Kamuoyu hizmetini bir bütün olarak yürütmek için varız, millet için varız. Halkın mutlu olması için buradayız” dedi. AK Parti Milletvekili Özel: “Her türlü soruları sorun, isteklerinizi, eksikliklerinizi söyleyin. Zaman konusunda hiçbir sınırlamamız yok, ne kadar konuşmak isterseniz sizleri sabırla, dikkatle dinlemeye hazırız. Başta tarım ve çevre olmak üzere, asayiş konusunda, eğitim konusunda ve sağlık konusunda ve alt yapı konusunda ilave olarak neler yapabileceğimizi köylülerle istişare etmek zorundayız. Muhtarımız çok önemli gördüğü ortak sorunları bizlere aktarıyor. Bütün bunları inşallah elbirliğiyle çözeceğiz. Burası elma başta olmak üzere meyvecilik konusunda çok önemli bir üretim merkezi, köylülerimiz ülkemiz adına, milletimiz adına üretim yaparak katma değer yaratıyorsunuz. O bakımdan sizlerin sorunları, eksiklikleri bizim için çok önemli. Tarım bakanlığının çok ciddi destekleri var, özellikle hayvancılık başta olmak üzere seracılık ve meyvecilik konularında çok cazip şartlarda geri ödemeli destekleri var. Bunlardan il olarak çok iyi faydalanmamız lazım. Bu projelerden faydalandığınızda köylerinizdeki ekonomik düzeyin kısa sürede biraz daha yükseldiğini göreceksiniz. Bunlardan faydalanın, biz sizlere her türlü desteği veririz, yardımı yaparız” dedi.

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ankara. Etimesgut ta bulunan Kara Havacılık Okulu'nun ve askeri havaalanının Isparta’ya taşınma işlemlerinin aralıksız ve sorunsuz sürdüğünü açıkladı. Bilgiç, yatırımın yaklaşık 150 milyon lira olduğunu, ihaleyi kazanan Koçoğlu firmasının şantiyesini kurarak, inşaata hızla devam ettiğini söyledi. Bilgiç, konu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Isparta için çok büyük önem taşıyan Kara Havacılık Okulu'nun inşaatında herhangi bir sorun yok. İhaleyi alan firma inşaat çalışmalarını sürdürüyor. Ancak ne hikmetse sürekli bu konuda sorun varmış gibi hava yaratılıyor.

Kara Havacılık Okulu ile ilgili en küçük bir sorun yok ve inşaat sürüyor. Son derece önemli olan bu tesisi Isparta’mıza kazandırıyoruz. Hedef okulun inşaatının 2014 yılı sonunda tamamlanması. Kara Havacılık Okulu'nun tamamlanması ile birlikte Isparta ayrı bir hava ve ekonomik girdi sağlayacak. Isparta’ya yeni tesisler ve yatırımlar kazandırmak için başka çalışmalarımız da var Hemşerilerimizin gönlünün, İnşaatta sorun yok."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR