29 Mart 2024 Cuma

TÜRKİYE YEREL SEÇİM SATHINA GİRDİ

AK Parti Milletvekili Recep Özel ilçeyi ziyaretinde onuruna verilen akşam yemeğinde yaptığı konuşmada siyasetin zor iş olduğunu hatta Yalvaç'ta daha da zor olduğunu ifade etti.

Siyaset

 AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Gelendost ve Yalvaç ilçelerini ziyaretinde çeşitli temaslarda bulundu. Akşam yemeğinde partililer ile bir araya gelen milletvekili Özel, siyasetin zor bir iş olduğunu belirterek, ‘Yalvaç’ta siyaset yapmak bir o kadar daha zor’ dedi.

Yalvaç Öğretmenevi bahçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan akşam yemeğine parti yöneticileri, gençlik ve kadın kolları başkan ve üyeleri, muhtarlar ile Sücüllü belediye başkanı katıldı.İlçe Başkanı Osman Çiftçi’nin selamlama konuşmasının ardından konuşan milletvekili Recep Özel şunları söyledi:

 “İlçe Teşkilatımıza böyle bir yemek organize ettiği için öncelikle teşekkür ediyorum. Gerçekten siyaset zor bir iş hele Yalvaç’ta siyaset yapmak bir o kadar daha zor. Siyasetin aktörleri olan Yalvaç ilçe teşkilatımızın yöneticilerinin işi diğer ilçelerimize göre daha zor.

   EZİKLİK YAŞAMAYIN

  Yalvaç’ın her dönem milletvekilinin olması bu dönemde olmaması bir eziklik gibi görülüyor ama bu böyle görülmemeli. Bir bölgeden milletvekili çıkıyorsa oraya daha fazla hizmet gider diğerlerine az gider gibi bir düşünce son derece yanlış. Eğirdir yıllardır milletvekili çıkarmaz ama bugün tarımsal desteklemelerde en fazla desteği alan ilçedir. Keza Sütçüler ilçesi alt yapı, içme suyu gibi yatırımlarda en fazla yatırımı alan bölgedir ama milletvekili çıkarmamıştır. Biz Isparta’nın milletvekiliyiz, ben kendim Atabeyliyim ama kendi ilçemle sınırlı kalmıyorum. Zaten böyle bir düşünce AK Partinin hizmet anlayışına tamamen ters düşüyor. Adaleti ve hakkaniyetli dağıtımı tesis etmemiz gerekiyor. Hiçbir yere gıcıklığımız ya da husumetimiz yok. Ah keşke bir lira paramız olsa ve biz bu parayı tüm il geneline kullanabilmek için peşine düşsek. Muhtarlarımızın istekleri var mesela bizden grayder istiyorlar. Ama inanın bu yıl İl Özel İdaresinin kaynakları çok sınırlı. Bu yıl ki ödenek mesela tamamen yol onarımlarına ayrıldı. 1 kilometre ilave yol açılması söz konusu bile değil. Şimdi böyle bir durumda insanın eli kolu bağlı kalıyor.

 EKSİKLİKLER GİDERİLECEK

 Gündüz parti binasında ilçe başkanımızın bize aktardığı ilçeyle ilgili konuları not aldık ve inşallah Ankara’ya döner dönmez bu eksiklikleri gidermek için çalışmalara başlayacağız.

TÜRKİYE YEREL SEÇİM SATHINA GİRDİ

Başkanın da dediği gibi bizim buraya daha çok gelip gitmemiz gerekiyor. Türkiye artık yerel seçim sathına girdi.Yerel iktidar ile genel iktidar aynı olmadığı zaman maalesef yeterli oranda hizmet gitmiyor. Ne kadar yardımcı olmaya çalışsan da maalesef olmuyor çünkü aynı yolun yolcusu değilsiniz. Bütün beldelerde ve ilçelerde seçimi kazandırmak hepimizin boynunun borcu.

 KONGRE SÜRECİNDE OLANLAR ORADA KALMIŞTIR

Teşkilatımız ile birlikte iyi bir diyalog kurarak seçimlere hazırlanmalıyız. Kongre sürecinde şöyle olmuştur, böyle olmuştur bunların tümü geride kalmıştır. Biz artık bundan sonra hep birlikte partimizin genel seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlerde de galibiyetle çıkmasını bekliyoruz. Partimizin kuruluşundan günümüze kadar olan tüm arkadaşlarımızı da bu çalışmanın içine dahil ederek var gücümüzle çalışmalıyız.”Milletvekili Recep Özel, kendisine ayrılan programı akşam yemeği ile noktaladıktan sonra il merkezine dönmek üzere ilçeden ayrıldı.
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR