29 Mart 2024 Cuma

UZAKTAŞ; NEVZAT KORKMAZ GÜNDEME GELMEYE ÇALIŞIYOR'

AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş'dan tokat gibi cevap geldi.

Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz’ın, şehre getirilmesine kesin gözüyle bakılan Kara Havacılık Okulu’nun lojmanlarının Burdur’a taşınacağı iddialarına, AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş’dan tokat gibi cevap geldi. Uzaktaş: “Nevzat Bey, yine üzerimizden kurban kesmeye çalışıyor” dedi.

MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz’a hükümet kanadından sert eleştiriler gelmeye devam ediyor. Yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Nevzat Korkmaz’a yine sert bir cevap geldi.
AK Parti İl Başkanı Uzaktaş, “Nevzat Korkmaz, kendince siyaset yapıyor. Siyaseti bilmediği içinde çıkıp açıklamalar yapıyor. Tren konusunda da geçmiş dönemlerde bir açıklama yapmıştı. Tren Isparta’ya geldi, ama bu kendisinin getirdiğini iddia ediyor. Şimdi de lojmanların Isparta’ya yapılacağını biliyor ortalığı karıştırmaya çalışıyor. Aklınca siyaset yapıyor. Bu lojmanlar ilimize kurulunca çıkıp ben getirdim diyecek. Allah aşkına siz bu memlekete şimdiye kadar ne yaptınız da, lojmanları getirteceksiniz.
Sen bir muhalefet partisi milletvekilisin açıkça söylüyorum yaptırım gücün yok. Hizmeti de, lojmanı da ilimize AK Parti getirir. Bizim üzerimizden kurban kesmeyi bırak. Yaptığı açıklamayı dikkatli okursanız lojmanlar ‘gideBİLİR’ diyor. Yani BİLİR’ler üzerinden çıkıp da açıklamada bulunma. Emin değilsen, git araştır. Yaptığın açıklamalar ile gündemde kalmaya çalışıyorsun. Sen yaptığın bu siyaset ile ben yaptım oldu mantığı gütmeye çalışıyorsun, ama yanılıyorsun. Biz AK Parti’yiz. İktidarız. En iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Milletvekillerimiz, il ve ilçe teşkilatlarımız gece gündüz demeden halkımızın yanında, biz gazel okumuyoruz. Vekillerimiz şehre geldiği gün seçmeninin ayağına gidiyor. Yapılanları ve yapılacakları anlatıyor” dedi.
HABER GAZTESİ

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR