20 Nisan 2024 Cumartesi

​​​​​​​1 ADAY ADAYI VARDI AMA HİÇ OY ALAMADI

​​​​​​​1 ADAY ADAYI VARDI AMA HİÇ OY ALAMADI

Siyaset

AK Parti temayül yoklamasında Uluborlu için 1 aday adayı teşkilat mensuplarının beğenisine sunuldu. Ama onlar ‘mevcut belediye başkanı’ için oy kullandılar.

AK Parti’nin pazar günü gerçekleştirdiği teşkilat temayül yoklamasında ilginç bir durum yaşandı. Uluborlu ilçesi Belediye Başkanlığı için 1 aday adayı başvuru yapmıştı. O aday adayı için de teşkilat tamayül yoklaması yapıldı. Mevcut Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi, genel merkezin belirlediği kural gereği temayüle ‘aday adayı’ sıfatı ile katılmadı. Ancak mevcut Belediye Başkanı Ünverdi’nin durumu ‘memnun ya da memnun değil/ şeklinde teşkilat mensuplarına soruldu. Kulis bilgilerine göre, Uluborlu’da oy kullanmaya gelen teşkilat mensuplarının tamamı mevcut Belediye Başkanı Ünverdi için ‘memnunuz’ oyu kullandı. Temayüle katılan 1 aday adayına ise sıfır oy çıktı. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Dursun, Genel Merkezden Uluborlu için 3.dönem istisnası talep ettiklerini söyledi. Uluborlu’da yapılacak birçok projenin olduğunu belirten Dursun, ‘Genel Merkezimizden belediye başkanımız için istisna istedik. Uluborlu’da yüzde 65’in üzerinde oy almayı taahhüt ediyoruz” diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Uluborlu

21 Kasım 2018 Çarşamba 20:11

oraya nerdeyse hep kendi soy kütüğündeki insanları ****ürmüş diğer adaya kim oy atacak bunlardan başkanın babası mı atsın herkes rüyadan uyansın akif reis geliyor bunların yaptıkları yetmedi mi bide uluborluyu tapu edelim bari üstlerine

keriz necmi

21 Kasım 2018 Çarşamba 10:24

Cumhur ittifakında Isparta mhp ye teslim.Hadi hayırlı traşlar Ak Partili kardeşlerim,Oturun ziya Günaydına cumhur cumhur çalışın hadi bakayım.

kal orda kal

21 Kasım 2018 Çarşamba 10:06

Uluborlu belediye başkanın işi gücü hizmet değil hezimet olmuştur. Hizmet adı altında istediğini ezdi. istediğini ihya etti. zaten bu haberleri neden yaptırdığı da belli.

KİRAZ

20 Kasım 2018 Salı 21:39

ADAYLIĞINDAN KORKTUĞUNUZ ÜNVERDİ ADAY OLURSA İCRAATLARI KARŞISINDA AYAKLARINIZ TİTREYECEK GÖRÜNÜYOR. BAŞKAN ULUBORLU'NUN TOPRAĞINA VE İNSANINA KALICI YATIRIMLAR YAPMIŞ.İNSANLARIN TERAZİSİ BELİNDEDİR.

Opet arazisi

20 Kasım 2018 Salı 19:44

Yesil alan olarak aldığın arsa ertesi gün Belediye tarafindan akaryakit istasyonu arsasina dönüşürse tarafsizlik falan olmaz. Diyetini böyle ödersin ilce baskani boyle aciklama nasil yapar utanmadinmi hic.

Objektif

20 Kasım 2018 Salı 19:04

Hacı Kamil in yorumuna bakarmisiniz. Delikanliysaniz başkanın karsisinda konusun diyor. Baskan aday olsada bitti bu iş, aday olmasada zaten bitti son 4 ayi kaldi. Ama Ak parti baska aday bulur o zaman uluborluyu kazanir.

Balta

20 Kasım 2018 Salı 18:51

Uluborlu başkanı Akif beye daha şimdiden yüklenmeye başlamış. Bunun nedeni acaba Akif beyin bir zamanlar Uluborluyu terketmesinde mi saklı merak ettim.

Abıkan

20 Kasım 2018 Salı 18:49

ünverdi bıraksın artık. bıraksın da Uluborlu lu bir nefes alsın. Ak partinin tırnağı bile olamaz. Reisin söylediklerinin binde biri Uluborlu Ak parti teşkilatında yok. merkez ile Uluborlu GECE ile GÜNDÜZ kadar zıt. bunun ispatı daha şimdiden kendi partisinin aday adayını karalamaya başlamasından... gerçekten millete hizmet sevdası olan ha ben, ha O der yoluna devam ederdi.

High

20 Kasım 2018 Salı 16:22

Reis insanlara tepeden bakmayan bir Başkan bulamaz ise mevcut başkan 4 döneminde artık kapı dağından bakar.

Hacı Kamil

20 Kasım 2018 Salı 16:14

BAŞKANIMIZDAN MEMNUNUZ- SENİRKENTTEN BİLE 50 SENE İLERİ BİR SEVİYEYE GELDİK.. BELEDİYE HER KONUDA 4/4 ÇALIŞIYOR.. BURDA DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPMAYIN, ULUBORLU ZAMANINDA GODAMANLARIN ELİNDE OYUNCAKTI,KÖY GİBİYDİ ŞİMDİ YAŞANABİLİR BİR SEVİYEDE... KURU LAF ÇAMURLA BU İŞ OLMAZ ÇIKIP KARŞISINDA KONUŞUN MADEM DELİKANLIYSANIZ.. BAŞKANLA YOLA DEVAM 4/4

ne halde

20 Kasım 2018 Salı 15:29

Ünverdi devletin gücünü kendi ihtiraslarına alet edip milletin tepesine balyoz gibi indirdiğini anlatın. Sağında, solunda, önünde, arkasında hısım akraba herbirisine devlerin imkanlarını nasıl seferber ettiğini anlatın. Uluborluda kini, nefreti, düşmanlığı nasıl körüklediğini anlatın. Bir oy için neler yaptığınızı anlatın. Bükemediğiniz bileği hangi yaftaları vurduğunuzu anlatın. Anlatın gerçekten bir gr vicdanınız varsa.....

karaca

20 Kasım 2018 Salı 13:48

bir ilçe başkanı böyle demeç verirmi..cahil adam

karaca

20 Kasım 2018 Salı 13:18

habermi bu ya ? ne bekleniyorduki ? fotoğrafta belediye başkanının makam şöförü fen memuru kepçe öperatörü öperatörün annesi belediye başkanının agabeyi belediye başkanının hanımı 4 adet meclis üyesi filan falan iyide kardeşim bunlar orada cumhurbaşkanı bile aday

Ali

20 Kasım 2018 Salı 12:02

Mehmet Akif öztürk bey borluda pideci esnafına bi uğra sana bişey dyeceklermiş

Mustafa

20 Kasım 2018 Salı 11:47

Ne olacaktı ya Akife oymu çıkacak sandınız milletin kantarı belinde ünverdiyle yola devam

Alp Arslan

20 Kasım 2018 Salı 11:33

Çalışın 4 dönemi alıp 5- 6 dönem için de çalışmalara hemen başlayın Uluborlu sizleri çokkkkkkkkk seviyor anlayana.

Kerim

20 Kasım 2018 Salı 11:31

Adamı intihar mı ettireceksiniz.Bir oy bari kendisi verseydi :))))) Komedi ye bak.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR