24 Nisan 2024 Çarşamba

AMATÖR KULÜPLERE YARDIM MECLİSTEN GEÇTİ

AMATÖR KULÜPLERE YARDIM MECLİSTEN GEÇTİ

Spor

Isparta Belediyesi, şehirdeki Amatör Spor Kulüplerine ayni ve nakit yardımını uygun bulan Plan – Bütçe Komisyonunu raporu oy birliği ile kabul etti.

Isparta Belediyesi, şehirde bulunan amatör spor kulüplerine spor ekipmanları ve nakdi yardım desteğinde bulunacak. Konu, Belediye Meclisinin geçtiğimiz Cuma günü Meclis Salonunda Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın başkanlığında gerçekleştirilen Belediye Meclisi, Şubat ayı son toplantısında karara bağlandı.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE

AYNİ VE NAKDİ YARDIM YAPILACAK

Söz konusu toplantıda, Şubat ayı ilk toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen ve son toplantıda gündemin ikinci maddesinde bulunan; Belediyemiz spor kulübü ve diğer spor kulüpleri ve derneklere 2019 yılı içerisinde 5393 sayılı Belediye Kanununun 14/b maddesi gereğince ayni ve nakdi yardım yapılmasının görüşülmesi konusunda Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan rapor, Komisyon Başkanı Ömer Tahir Gürakan tarafından okundu. Söz konusu raporda; “Belediyemiz spor kulübü ve diğer spor kulüpleri ve derneklere 2019 yılı içerisinde 5393 sayılı Belediye Kanununun 14/b maddesi gereğince ayni ve nakdi yardım yapılması uygun bulunmuştur” denildi.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Daha sonra, söz konusu komisyon raporu Belediye ve Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından meclis üyelerinin onayına sunuldu ve oy birliği ile kabul edilerek meclisten geçti.

SPOR KAMUOYUNDA POLEMİK KONUSU OLMUŞTU

Bilindiği gibi, Isparta spor kamuoyunda geçtiğimiz günlerde Belediye’nin amatör spor kulüplerine yardım yapıp yapmaması konusu polemik konusu olmuş ve Belediye bu konuda her zaman yardımda bulunduğunu açıklamıştı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sinek_31

17 Nisan 2019 Çarşamba 14:56

sinek aldatıldı havada esını cıftlsırken gordu sınegı kestı

Hızlı Forvet

12 Şubat 2019 Salı 10:32

sav kasabasında belediye yönetimine aday olanlar spor kulübüne destek verecek projeleriniz yoksa aday olmayın. futbol sahasını körelten yönetimler, futbol sahasını pazar yeri yapmak isteyen ufku dar yönetimler, futbol sahasını belediye şantiyesi olarak düzenlemek isteyen yönetimler, futbol sahasını çöplüğe dönüştüren yönetimler sizin yatacak yeriniz yok.3500-4000 nüfuslu kasabanın gençlerini halı sahaya mahkum eden yönetimler.seçim yaklaşıyor ALAN'daki futbol sahasını bu gençliğe kazandırın.

Geranlı

11 Şubat 2019 Pazartesi 20:06

Nolduu ağa babanızdan icazet mi geldi seçim vakti aklımız nerdeydı dune kadar akılsı fikirsisler. Kaldır kaldır indir indir

Hızlı Forvet

11 Şubat 2019 Pazartesi 15:50

Sayın Sav Belediyesi yetkilileri siz de görün bakın bu karara; SAV KASABASI GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ'ne maddi yardım istenildiği zaman eliniz titremesin sanki cebinizden veriyorsunuz bakın Isparta Belediyesine hangi kalemden nasıl verileceğini Muhasebe Müdürünüzle beraber öğrenip bu kulübün önünü açmaya çalışın yoksa Şakir İPEKÇİ ve Ömer SÜTÇÜ gerekeni yapacaktır. Memati Başkanı zor durumda bırakmayın adam bu kasaba için çalışıyor bu gençler için çalışıyor.

ispartali

11 Şubat 2019 Pazartesi 12:02

Secim zamani gelince herseyi yaparsin sayin baskan 10 senedir nerdeydin aklina yenimi geldi diye sormazlarmi hic illahi birileri vaat etmek gerekiyormus degilmi birileri vaaat ediyor ama sayin baskan hemen ustune konuyor

Yine kapak

11 Şubat 2019 Pazartesi 11:54

Aha yüne bir kapak daha geldi Günaydın’dan :)

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR