20 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKAN YAZGAN'DAN BÜYÜK MÜJDE

BAŞKAN YAZGAN'DAN BÜYÜK MÜJDE

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu 2020-2021 sezonunda 3’ncü ligde mücadele edecek olan Isparta Spor, vites yükseltti. Kısa sürede 2’nci lige çıkmayı hedefleyen yeşil pembeli ekipte yönetimin moralleri yerinde.

Dün saat 15:30’da Valilik Göl Toplantı Salonunda basın toplantısı düzenleyen Isparta Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan birbirinden önemli mesajlar verdi. Atakan Yazgan: ‘Zorlu bir süreç sonrası 3’ncü lige çıktık. Bizlerden bugüne kadar desteğini esirgemeyen TBMM Başkanvekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç’e, Sayın Valimiz Ömer Seymenoğlu’na, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e, Taraftarlarımıza, Basın Mensuplarına çok teşekkür ederiz.

Sahada şampiyonluğu kazanmamıza çok kısa bir süre kala maalesef pandemi ile karşı karşıya geldik. Ama biz masada da kaybetmedik. Sahada kazanmak üzere olduğumuz şampiyonluğu masada kaybetmemek için tam 4 ay mücadele ettik. Türkiye Futbol Federasyonuna sunduğumuz taslak sonunda kabul edildi. 9 takımla beraber büyük mücadele verdik ve 3’ncü lige çıktık.

Malumunuz olduğu sürece Bölgesel Amatör Lig çok zordu. Ancak 3’ncü ligde resmi anlamda bir o kadar zor.  Belki de daha da zor. Hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde 2’nci lige çıkacağız.” Dedi. Isparta Spor’un yeni Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu hakkında da konuşan Başkan Atakan Yazgan: ‘Yeni hocamız gerçekten Isparta’yı seven ve bilen bir isim. Türkiye’nin en başarılı teknik direktörlerinden bir tanesi artık bizim şehrimizde, bizim takımımızda görev yapacak.

Hocamız bugüne kadar Yusuf Yazıcı, Abdulkadir Ömür, Uğurcan Çakır, Abdulkadir Parmak ve Hüseyin Türkmen gibi birçok yıldız futbolcuyu yetiştiren bir teknik adamdır. Biz takımın iskeletini koruyarak iç transferlerimizi sürdürüyoruz.  Sadi Tekelioğlu hoca, alt yapıya önem veren birisi. Şu anda Pazar Spor’dan Ebubekir ile bir görüşmemiz sürüyor. Cumartesi günü netlik kazanacak. Onun haricinde Kasımpaşa Spor’dan ve Çorum Spor’dan oyuncular kiralayacağız.

Isparta’nın Süper Lig’de ki gururu Yusuf Erdoğan’da bizlere transfer konusunda yardımcı oluyor. Bütün transferlerimizi Sadi hocamızın onayı ile yapacağız.” Dedi.

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sanayici

22 Ağustos 2020 Cumartesi 23:48

Başkanım yeni oyuncu getir mevcutları bal da gördük,iyi değillerdi.nizim takımın 3.lig,2.lig oyuncularına ihtiyacı var .olmaz başkanım bu sezon yeni kanlar getirmezsen olmaz

Vatan daş

21 Ağustos 2020 Cuma 22:51

Oguzhan kardeş, Pazarspor'u hazarspor diye yazmışlar sanırım. Baktım orada ebubekir diye bir kaleci var

Taraftar

21 Ağustos 2020 Cuma 19:47

Başkanım, yönetimi ne zaman belirleyeceksiniz.

Oğuzhan

21 Ağustos 2020 Cuma 19:41

Hazerspor diye bir takim çıkmıyor ya İnternette

tufan3232

21 Ağustos 2020 Cuma 19:14

hadi inşallah aslında yerimiz bile burası degil size güveniyoruz ve sizin çalıştığınızın farkındayız ve inşallah 2, lige çıkacağız başkanım sizden isteğim şu stada reklam açın ve forma sponsorları yapın lütfen maç fiyatlarıyla kulüp yönetmeyin ve inanki düzlüğüe çıkacaktır kulubümüz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR