20 Nisan 2024 Cumartesi

BİLGİÇ İŞİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

BİLGİÇ İŞİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Spor

81 ilin 77'sinin BAL ligi takım sayısında artış olurken Isparta’nın da içinde bulunduğu 4 ilin takım sayısı aynı kalmıştı. Konu ile ilgili TBMM Başkanvekili ve Isparta AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bİlgiç, hafta başı girişimlerde bulunarak Gelendostspor'un hakkını teslim edilmesini istedi.

Konu ile ilgili bilgi aldığımız Bilgiç; "Gelendostlulara yakın zamanda içinde müjdeyi vereceğiz. ISparta'nın Emrespor'dan sonra BAL liginde iki takımla temsil edilmesini sağlayacağız" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

izzet yavuz

30 Ağustos 2020 Pazar 13:29

Gelendost Spor'a yürekten basarılar dilerim. fatih hocama ayrıca tesekürler Gelendostlular lütfen ona sahip çıkın arkasında durun .

Gelendost

21 Ağustos 2020 Cuma 08:40

Recep ilgilenmitormu

Rabia32

21 Ağustos 2020 Cuma 00:38

Sayın vekil, sen vekilsin ben milletim benim vekilimsin yani asıl olan benim..o yüzden sen benim sorunumu belediyeye iletiver bizahmet ..Ayazmana daki kokuyu sonladirsinlar artik bezdikk bezdik oksijene hasretiz ..gel bi gün seni misafir edeyim evimde 2 saat dayan bu kokuya uyuyabil gece verdiğim oyları helal edicem..evdende çıkmıyoruz korona var diye koronadan değil ama oksijensizlikten ölmezsek iyi...zahmet olacak o kadar işin arasında ama bi el atsan ayazmana milletinin derdine milletinveki

Bize iş lazım

20 Ağustos 2020 Perşembe 21:49

Muazzam haber ŞUAN EN İHTİYACIMIZ OLAN ŞEY BAL liginde fazla takımımız olmasıİşsizlik aldı başını gitti iki fabrika müjdesi verin

Ispartalı

20 Ağustos 2020 Perşembe 21:16

Sadi Vekilim, Isparta’ya emeğin büyük. Ispartalıyı ve Isparta’yı her konuda yalnız bırakmıyorsun. Allah senden ve ailenden razı olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR