25 Nisan 2024 Perşembe

BU GÜZEL ŞEHRE ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR

BU GÜZEL ŞEHRE ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR

Spor

Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat, takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yatağanspor galibiyetinden dolayı teknik heyet ve futbolcuları kutlayan Başkan Bolat, "Isparta Davrazspor'umuz bu hafta sonunda Bucak Belediye Oğuzhanspor'la hayati bir maça çıkacak. Ölüm kalım maçımızdan galibiyetle ayrılıp yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Yatağan galibiyetinin primlerini futbolcularımızın hesabına yatırdık. Futbolcu kardeşlerimizin peşinattan kalan kısımlarını da en kısa sürede yatıracağız" dedi.

Cuma günü Moda Park'ta futbolculara Isparta usulü  yemek vereceklerini söyleyen Başkan Bolat, "Sağolsun bazı duyarlı esnaflarımız ve taraftarlarımız kahvaltı ve yemek organizasyonları yapıp takımımıza destek oluyor. Bu destekler bizleri ve futbolcularımızı sevindiriyor. Desteklerin çok daha fazla geleceğine inanıyorum. Gün birlik ve beraberlik günü. Bu yolun sonu Allah'ın izniyle şampiyonluk olacak inşallah. Bizimkisi heves değil memleket sevdası. Haydi Isparta bu takım hepimizin" dedi.

Bu arada pazar günkü Bucak deplasmanında pembe-yeşillileri taraftarı da yalnız bırakmayacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalı

08 Şubat 2019 Cuma 10:16

takıma destek yerine köstek olanlar oldukça biz zor çıkarız ama bir eskişehie adana demir gibi bütünleşirsek başarırız eskişehir son sıralarda stat ful çekiyor

mehmet gembay

07 Şubat 2019 Perşembe 23:24

Ya şampiyon ya şampuan olacağız. Hem de gül kokulu :)

Mustafa

07 Şubat 2019 Perşembe 13:33

Doğruyu söylemek gerekirse Yatağan maçındaki gibi defans evlere şenlik goller yerse Levan ruhsuz ruhsuz sahada dolaşırsa bir 6 tane daha Bucakta yeriz. Mücadele eden bir İLYAS BARUT FATİH DENİZ GÖKHAN KOÇ var.

Hayri

07 Şubat 2019 Perşembe 13:07

Bırakın bu boş işleri üretin çalışın millet ayda geziyor...

mehmet

07 Şubat 2019 Perşembe 11:31

Bucaklılar çakma isimle sayfada yorum yapıyor galiba

Kabaca spor

07 Şubat 2019 Perşembe 10:46

Kabaca spor belediye başkanı bi el attı insanları birbirine düşürdü takım daha yeni kendine gelmeye başladı.

son32genç

07 Şubat 2019 Perşembe 10:34

Kendi sahamızda 6 yedik ne şampiyonu siz hala orda mısınız? O sene bu sene de değil hiç boşuna yorulmayın.. Bu gidişlede hiç bir zaman olmıcak. Lig sonuncusunu zor yeniyoruz. Eğri oturup doğru konuşmak lazım söke bucak gibi takımlar varken biz hak etmiyoruz zaten.

ıspartalı

07 Şubat 2019 Perşembe 09:05

davraz kayak merzinde soygun yapılıyor, zorla insanlardan para alınıyor, ayıptır günahtır, bağış topluyoruz deyin daha fazla toplarsınız, verdiğim paraları helal etmiyorum haram zehir zıkkım olsun küme düşün inşallah

ıspartalı

06 Şubat 2019 Çarşamba 23:39

ya seve ya seve seve ıspartamız 3. lige

adnan

06 Şubat 2019 Çarşamba 23:37

başgan oturmaya mı geldin oraya oyuncuların kapasitesi belli bi transfer yap forvet al bişey yap golcü yok takımda

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR