25 Nisan 2024 Perşembe

DAVRAZSPOR'DA MORALLER YERİNDE

DAVRAZSPOR'DA MORALLER YERİNDE

Spor

Başkan, yönetim, teknik heyet ve futbolcular yemekte buluştu. Bucak maçı öncesinde  Moda Park'ta verilen yemekte futbolculara helva kabune ikram edildi.

Başkan, yönetim, teknik heyet ve futbolcular yemekte buluştu. Bucak maçı öncesinde  Moda Park'ta verilen yemekte futbolculara helva kabune ikram edildi. Futbolcuların prim ve alacaklarıyla ilgili ödeme yapan Başkan Ali Bolat, "Bizler üzerimize düşeni yapıyoruz. Şimdi sıra sizlerde. Çıkın Isparta'mıza yakışır bir şekilde mücadele edin" dedi.

Bu arada Isparta Davrazspor Yöneticisi Mahmut Gürkan, yemekte tatlı ikramından dolayı Taşoğlu Baklavalarına teşekkür etti. Öte yandan katkılarından dolayı taraftarlar Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a teşekkür ettiler.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Lost

09 Şubat 2019 Cumartesi 10:05

Vur kır parçala bu maçı kazan

Spartacus

09 Şubat 2019 Cumartesi 01:09

Bırakın bu boş işleri...

MustafamusaAKBAŞ

08 Şubat 2019 Cuma 23:47

Orda bir el kdr yerli var heralde afiyet olsn.şampiyonluk koşarak geliyor

Davrazlı

08 Şubat 2019 Cuma 23:41

Adil arkadaş doğru söylemiş bu memleket in insanıyla zengin olanlar elini taşın altına soksunlar artık sessiz kalmasınlar özellikle şahinler her sene 2 milyona iş yeri alıyor az cokta memleket takımına faydaları olsun olmazsa da inceleyin hesaplarını

Adil

08 Şubat 2019 Cuma 23:26

Helal olsun tasoglu adamlar antepli destegini yapiyor bizim yerlilerin cebinde akrep var ozellikle soyleyici ve sahinler ailesi eliniz cebe gitsin artik

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR