28 Mart 2024 Perşembe

GOL KRALI ISPARTASPOR’DA

GOL KRALI ISPARTASPOR’DA

Spor

Pembe-yeşilliler, dış transferde Tavşanlı Linyitspor’un golcüsü İbrahim Zeytin’i transfer etti.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, dış transferde çalışmalarını sürdürüyor. Sezonun ilk maçında 22 Eylül Pazar günü Konya Akşehirspor’la deplasmanda karşılaşacak olan pembe-yeşilliler, Bölgesel Amatör Lig Takımı Kütanya Tavşanlı Linyitspor’un golcüsü İbrahim Zeytin’i transfer etti.

Kütahya Seramik, Eskişehir  Osmangazi Üniversitesi Üniversitesi Gençlikspor, Bozüyük Vitraspor ve Tavşanlı Linyitspor formaları giyen Zeytin’in Bölgese Amatör Lig’deki 48 maçta 33 golü bulunuyor. Geçtiğimiz yıl grubunla gol kralı Zeytin, bir çok takımın transfer listesinde bulunuyordu.

Bu arada Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, golcü futbolcu İbrahim Zeytin’i de kadrolarına kattıklarını ve hedeflerinin 3. Lig olduğunu söyledi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

fanatik

16 Eylül 2019 Pazartesi 19:40

başkanım ne yaptın 7. gurup kafayı yiyor senden allah razı olsun bu sene bu işi bitireceğiz kimsenin bundan şüpesi olmsın

Serkan

16 Eylül 2019 Pazartesi 15:51

Bravo teknik heyet ve yönetim 10 numara transfer

Kemal

16 Eylül 2019 Pazartesi 15:18

Bu takım çıkcak gibi destek olun sadece m**** bozmaya gerek yok uzun bir süreç tek puan kaybında filen destek olmak lazım gurup basit bir grupta degil ama şampiyon olur diyorum allahın izniyle

Fanatik Ispartalı

16 Eylül 2019 Pazartesi 15:06

E hayırlı olsun diyelim o zaman lif başlasın artık

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR