24 Nisan 2024 Çarşamba

ISPARTA 32 SPOR GÜMBÜR GÜMBÜR

ISPARTA 32 SPOR GÜMBÜR GÜMBÜR

Spor

Pembe-yeşilliler, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, “Pensipte anlaştığımız futbolcuları bugün açıklayağız. Ayrıca ödemeleri ise önümüzdeki günden itibaren yapılacak. Camiamız rahat olsun...

Pembe-yeşilliler, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor.  Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, “Pensipte anlaştığımız futbolcuları bugün açıklayağız. Ayrıca ödemeleri ise önümüzdeki günden itibaren yapılacak. Camiamız rahat olsun, nokta transferler yapıyoruz” dedi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde güller diyarını temsil edecek olan Isparta 32 Spor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Atakan Yazgan Başkanlığı’ndaki yönetim, ilk iş Davrazspor olarak kulübün ismini Isparta 32 Spor yaparken, transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Kulübün kurumsal yapıya kavuşması için bir takım girişimlerde bulunan Efsane Başkan Yazgan, yeni sezon öncesi sporseverleri temin etmesi için formadan, atkıya, hediyelik eşyalara kadar bir çok alanda da store ürünleri yaptırıyor.

“HER ŞEY ISPARTA İÇİN”

İç transferde ön libero İlyas Barut’la anlaşan pembe-yeşilliler, savunma, orta saha ve santrfor mevkilerine de profesyonel ve amatörde şampiyonluklar yaşamış isimlerle de temas halinde. Prensipte anlaşılan futbolcularla bugün İstanbul’da bir araya geleceklerini belirten Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, “Teknik ekibimiz ve yönetimimiz yoğun çaba sarf ediyor. Teknik Direktörümüz Tarık Söyleyici’nin raporu doğrultusunda bir çok isimle temasa geçildi. Pensipte anlaştığımız futbolcuları bugün açıklayağız. Ayrıca ödemeleri ise önümüzdeki günden itibaren yapılacak. Camiamız rahat olsun, nokta transferler yapıyoruz. Netlik kazandıktan sonra bu isimler açıklayacağız. Ayrıca takımımızın boy ortalaması da bir hayli uzun. Kule gibi savunma hattımız ve golcülerimizle şampiyonluk hasretine son vereceğiz” dedi.

Yazgan, ayrıca altyapıya da önem vereceklerini ve önümüzdeki günlerde de yapacakları projeyi kamuoyuyla paylaşacaklarını sözlerine ekledi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Lost

16 Haziran 2019 Pazar 00:31

Şampiyonluk hasretimlzi artık sonlandırın.

32 Gençlikten

15 Haziran 2019 Cumartesi 21:34

Bu oyuncular dediklerini aratmaz merak etme bize karakterli oyuncular lazım

Taraftar

15 Haziran 2019 Cumartesi 19:09

Ümit koz selim Kartal enesilhan Yüksel güven Güneri İsmail palta tayfun akbey lazım başkanım bu takıma.Adı geçen futbolcular la işimiz biraz zor.

Fanatik Ispartalı

15 Haziran 2019 Cumartesi 16:02

3 yıldır hep bekliyoruz artık zamanı gelmedimi inşallah bu sene şampiyonluk gelecek ve 3. lige çıkacağız

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR